Bilder fotade av Emma del 1




30 april

Då var det valborg och imorgon fyller min kära syster fjorton år! Sjukt..
Men nu ikväll ska jag vara med Emelie och vi ska käka middag hos några. Sen tar vi cykeln och drar runt lite bara, kollar nog in brasan på campus och så. Kommer nog bli toppen!
Hoppas ni får en bra kväll !:)


Två dagar på en öde strand. Två nätter i ett eget land. Kan ändra allt som var förut





//weheartit.com♥


29 april

Idag har jag varit hos Emelie och hälsat på. Hon bor nere vid havet så det drog ganska kallt där. Men solen lyste på och värmde hyfsat iaf. Vi satt ute på hennes altan och fikade och hade de bra.
Ikväll ska Emma fota mig. Hennes enda krav var att jag skulle ha en fiskbensfläta, vilket jag inte kan göra. Så hon får allt fixa den på mig. Får väl se om jag hinner lägga upp någon bild ikväll.


Hade inte passande skor för att hoppa runt på stenar så fick låna ett par stövlar av Oliver 8år... passade perfa:]


27 april

Nu är det långheeelg! Ska inleda den med en härlig joggingtur i solen. Borde egentligen inte för är ganska förkyld men som vädret varit senaste tiden så kan det ju snöa imorgon....
Var bloggen Noworfuckingnever.blogg.se som fick mig på dom tankarna. Ni kommenterade ju mitt förra inlägg. Om ni läser detta så måste ni fixa så att man kan kommentera eran blogg! :)



26 april

Snart blir det bio med Emelie för att se Project x-hemmafesten. Sen blir det mot midgårds avslutnings konsert(?). Ska bli en riktigt kul kväll :) Synd bara att man måste ta med sig paraplyet..



23 april

Vilken skillnad det blivit med silvershampoot.. Men tror ändå jag ska byta märke snart och prova ett annat. Nu har jag Björn Axén silvershampoo, har hört att Matrix ska va bäst.
Vill hitta på nå, ska nog ringa Emmsan nu :)


In the end you'll find your own way home



Jag, foto: Emma Ulander



20 april

Har precis varit ute och fotat med Emma. Hoppas hon fick någon bra bild för jag var ju sämst med kameran haha..Kanske lägger upp någon bild senare.



Sick fucking world

Dagens besvikelse var då jag målat naglarna så dom ser juliga ut.. Ser för hemskt ut. Men tog lång tid så de får va så nu.
Mer bekymmer är att jag ska till tandläkaren imorgon. Varför just detta åår?? She's gonna kill me. Har blivit kallad typ var tredje år för aldrig haft hål. Sen blir man inkallad DETTA år... buhu. why.


19 april

Sitter och dricker mitt morgon te. Ska snart cykla mot skolan. En kompis har med sig en skinnjacka som jag kanske ska köpa av henne. Sjukt svårt att hitta någon kring femhundralappen alltså.. Men nu kanske jag har hittat en;)



18 april

Då har man börjar planera födelsedagsfirandet. Faktiskt morsan som först nämnde det och sa att dom kunde va borta den helgen, börjar ju bra? Men helgen jag fyller (fyller på en söndag) ska jag fira med mina närmsta kompisar hemma som inte fyllt än. Helgen efter det blir det ut med några tjejer från klassen. Börjar kännas väldigt nära nu!



Never settle for less than you deserve




//weheartit.com








15 april

Då var man hemma igen och back to reality imorgon. Har haft ett grymt lov kan jag säga!


idag


You're driving me crazy,You're lookin' amazing


Åh vad man börjar längta till sommaren av den här videon♥


13 april

Min kusin Emelie är hos mig på besök tills imorgon. Sen följer jag med henne hem till Piteå. Där ska jag träffa en tjej som kanske har ett jobb till mig. Blir upp tidigt imorgon för hon har match i Skellefteå tio på morgonen. Men det ska bli spännande.
Nu ska hon och jag ta en promenad. Ha en trevlig kväll allihop :)




12 april,festen

Hade det riktigt trevligt igår på Olivias 18-års fest. Och vilket fika! Tack återigen för en härlig kväll :)


 


12 april

Nu ska jag iväg på 18-års fest. Ska bli riktigt kul, spännande att se va hon hittat på. Aja men måste skynda mig nu, så här ser jag ut.


Har använt silvershampoot, kanske bara jag som ser skillnad eller? sen är ljuset ganska gult på kortet.


You will live, you will love, you will dance again



11 april

Ojj vilken dag jag haft! Något död jag är.
Upp klockan åtta, ut genom dörren tio och dra mot övik med Emma. Vi åkte från tågstadionen vid lassa för första gången så det var lite virrigt haha. I övik shoppade vi loss i fem timmar sen for vi hem. Med mig hem fick jag silvershampoo, knallorange t-shirt från JC och en gräddvit tröja från Åhlens.
Väl hemma strax efter sex på kvällen något död, i med lite mat i magen, nytröjan på sen ut igen. Blev några timmar biljard, riktigt trevligt! Hemma efter tolv såklart hungrig igen så inte i säng förrän nu efter ett. Men helt klart en härligt dag som känts som tre!



10 april

Imorgon tar jag och Emma tåget till Övik. Blir en heldag med shopping, kanske inte det största stället men kul med omväxling. Man blir inte så sugen när man tittar ut genom fönstret just nu men det skulle inte regna imorgon där i alla fall. Så får hoppas på de :)




If I had you



8 april

Har precis legat ute på balkongen och stekt lite. Första gången i år jag njutit av solen! Sjukt känslig jag kände mig,kunde knappt blunda mot solen ens haha. Tur man vänjer sig. Härligt med lite vårkänslor.



Glad Påsk!

Man måste ju tycka om påsken.. ;)


7 april

Ïdag var jag på stan med min kära vän och bonuskusin Emelie. Jag hittade en "Pippi" tröja på MQ som jag funderar på, men köpte inget. Emelie däremot köpte en väldigt snygg jacka från MQ. Åh vad jag är avundsjuk på att hon läser stylist.. Vill ocksååå. Aja sen fikade vi och snackade en hel del :)
Tyckte mig se en kändis på stan också! Rätt så säker på att det var en som spelar hubot i Äkta männsikor. Men man tvekar ju eftersom detta är Umeå liksom;D


Lattepaus på Coffeehouse


Throw dirt on me and grow a wildflower


//weheartit.com♥


5 april

Då var det påsklov! Lovets planer hittils är att fara till Övik med Emma och shoppa och fira en klasskompis som fyller 18.
Ikväll ska vi ha middagsgäster. Längtar till middagen hehe, sjukt gott ska de bli. Sedan ska vi väl spela något spel och ha det trevligt.


 


igår


Somewhere between reality and all we've ever dreamed


3 april

Man måste ju ha de lite gött på tisdagar? Sitter just nu och ser på Big Brother och har det bra.



gårdagens utsikt


I see the pain hidden in your pride. I'm looking at the mirror on the wall.




Far from what I once was. But not yet what I'm going to be.


RSS 2.0