Halloween outfiten

Blev ingen dead bride dräkt så nu har jag köpt en annan. Köpte denna här i Stockholm på Buttericks och snacka om folk det var där! Jag var där ganska tidigt på dagen och när jag gick förbi senare var det en vakt utanför affären som släppte in några åt gången och det var världens kö,haha drygt..
Så nu är jag brandkvinna(?). Sedan ska jag vara sotig på kroppen, några blodiga sår och coola lösfransar. Blir nog bra det!
Måste dock sy in klänningen då den var alldeles för stor i midjan, håller in den på bilden.

25 oktober

Nu är det bara en skoldag kvar tills man får en veckas lov! Gött!
Idag har jag på mig min snygga bh från Marlies Dekkers. Den piffar verkligen upp en enkel outfit.
 

Stockholm

Far mot huvudstaden på söndag!! Kommer hem några timmar innan halloweenfesten...

Nya naglar

Då har jag fixat naglarna igen. Den här gången körde jag på neonrosa tippar med glitter och en liten gris med vingar på ena tummen, haha. Kul med något annat än vanlig fransk! Tycker det blev riktigt bra förutom att dom blev lite kortare än önskat,ville behålla längden men hon filade på dom ändå...morr.. Men som tur är växer dom ju ut.
 

Your body

 

I love food and Ryan Gosling


New shoes

Dessa kommer till mig om 2-3 dagar!! Tack Nelly! 
Taggar fyllorna på dessa...

På önskelistan

Bara jag som blivit bedd att skriva julklappsönskelista än? Känns lite skumt att skriva redan men vi är en stor familj så dom vill väl vara i tid. Detta har jag skrivit hittils.

- CeramicTI Tourmaline Curling Iron, 2 inch barrel

- Mac 217 blending brush

- Presentkort Nailzone navelpiercing


22 oktober

Idag har jag endast haft en lektion som alla andra måndagar, riktigt härligt måste jag säga! Sedan har jag varit hos optikern, ätit på stan med morsan och shoppat en kjol på Gina. Har hamnat i någon kjol/klänning period just nu, förut var jag inte speciellt förtjust i det faktiskt...
 

21 oktober

Idag har jag och familjen varit hos Nilssons och fikat. Har bett Emelie att sminka mig på halloween, hon är grym på att göra sår. Ska mest troligt ha ett skotthål i tinningen. Taggar som ni kanske märker här på bloggen haha. 
Nu grillas det på balkongen, min bonuspappa står ute med ficklampa i ena handen och grilltång i andra;D
Osminkad idag förutom läpparna. Så får det vara en söndag tycker jag.

Gratis är gott

Var på Nelly high heels eventet för några månader sedan och var bland dom första hundra som kom in och fick då välja ett par gratis skor. Har gått ett tag sedan dom jag gick dit med fick sina skor, men ofc inte jag.. 
Har mailat Nelly nu och får välja ett par nya skor från webben. Man ska välja ett förstaval, andraval och ett tredjeval. Dessa tre par önskar jag denna gång, får se vilka jag får.

20 oktober

Nu har jag ett paket på posten som väntar, är mest troligt "Devilish hottie" och "Dead bride" till halloween.(Beställde till Linnea också). Igår köpte jag ett rött läppstift som jag länge tänkt köpa och nu med halloween i sikte så hade jag en till anledning att köpa det så slog till.
Igår var jag även på födelsedagsmiddag hos Amanda och hade jättekul!

18 oktober

Då har jag även beställt hem ett par lösögonfransar till halloween. I förrgår beställde jag ju hem min "dead bride" outfit och tror dessa skulle va snygga till. Ska bli så kul att spöka ut sig höhö.
Här finns det många snygga och billiga lösögonfransar. 

16 oktober

Ikväll ska jag följa Emma och gymma. Hon har årskort på StepIn24 som ligger i stan. Ska fara och kolla om det är något jag också ska skaffa! Det skulle verkligen behövas då jag inte ids fara ut och springa när det är kallt, hehe.
Jag har äntligen hittat en utklädnad till halloween! Det blir denna. Goth bride/dead bride. 

Rules of a lady


12 oktober

Festen ikväll blev väl inte superlyckad. Åkte hem tidigt med några tjejer från klassen. Hade kul då det bara var vi tjejer, men sen spårade det.. Hoppas Linnea får det fortsatt bra i alla fall och att hon inte behöver städa heeela dagen imorgon. 
Nu har jag värmt upp lite hemmagjorda kinagryta,tagit ett glas rött och ska bara slappa med lite musik. Inte så dåligt ändå!

11 oktober

Idag så fick jag igen en novellanalys i engelska C, det gjorde min dag! Historiskt.
Annars idag har jag ätit lunch med morsan på Sushi bar och haft det trevligt.
Imorgon ska jag på Linnea och Cecilias 18-årsfest! Känner på mig att det blir grymt!
Idag.
Imorgon.
 
 

We♥it



7 oktober

Hade förfest hos mig i fredags vilket ledde till en del städande. Men nu är det städat och snyggt här hemma igen. Chips borde dock förbjudas på förfester, låg överallt...Aja hade i alla fall väldigt roligt så detta får jag ta.
Idag är det söndag men imorgon är jag ledig pga utvecklingssamtal, nice! Nu taggar jag en god söndagsmiddag och Solsidan lite senare!!
bild från i fredags.

4 oktober

Denna kväll har jag slappat framför tvn och fikat bullar med ett mycket trevligt sällskap..
Nu är jag hemma och längtar tills imorgon då jag ska festa hehe, känns som ett tag sen ändå. Linnea och Elina kommer till mig och vi ska äta tacoz tillsammans, förfesta och ha det skojj!
Kvällens utsikt var inte dålig

Sant hahaha


1 oktober

Idag har jag haft affärsjuridiksprov på morgonen och sedan slutade jag för dagen. Efter det for jag ner på stan med morsan, åt lunch och shoppade en klänning från HM. Klänningen är stilren och riktigt lyser blått och med två dragkedjor på sidan, najs!
 

 
 
 

RSS 2.0