Klippt !

Igår var jag hos frissan och klippte mig. Känner knappt igen mig i spegeln.. Men jag är då nöjd! 
Blekte håret också och det blev kanske inte superbra så färgen ska jag dock tänka över..
 

Nya naglar!

Äntligen nya naglar. Hade haft mina förra två veckor över rekommenderad tid.. Hon som gjorde mina naglar fattade inte hur dom hade lyckats sitta kvar,hehe.
Nu har jag återgått till spetsiga naglar igen, trivs bättre i det faktiskt och tycker det är aningen snyggare på mig.
Tog inte ned dom något på längden då dom skulle kännas/se kortare ut då dom är smalare. Plus en knallig färg med glitter, nöjd!
 
 
 
 
 

When everything's wrong you make it right

 

 Fråga till mig?--Länk-->klick

20 april

Vilket underbart väder det är i helgen! Lycka!..
Igårkväll hade Johan grillfest och vi hade väldigt gött tycker jag. Det var jag,han, två kompisar till honom och deras flickvänner. Alla var så grymt trevliga och det grillade älgköttet var pricken över i:et. Blev en sen kväll då jag och han satt uppe och pratade och drack någon whisky ett bra tag efter att alla gått. Icke dålig kväll!

14 april

I fredags överraskade jag Johan med fina rosor och hans favorit choklad då han kom hem från jobbet, epic men vem blir inte glad av det liksom?;)
Tänkte gå på Love&Lust i fredags men det blev tyvär inte så för mig. Hoppas att ni som var där hade det grymt!! Själv hade jag en myskväll istället, vilket aldrig är fel.
Resten av helgen har jag varit med Johan. Vi åt frukost/brunch på lördagsmorgonen på café med hans kompisar som alltid, trevlig vana tycker jag! Denna gång blev det Café Göteborg. Annars har vi bara njutit av helgen.
 
Fråga? --Länk-->Klick8 april

Den här helgen har jag bara varit hemma hos Johan och vi har haft det riktigt bra! Hittat på ovanligt mycket känns det som..Strax ska jag över till honom och se nya avsnitten av Vikings och Game of Thrones, ohyeas! Rekommenderar båda serierna!!

http://ask.fm/myralb 
 

4 april

Igårkväll var jag återigen med Emma. Vi snackade skit,drack vin och sedan gick vi ut på Olles och även dansade lite på Five. Helt okej onsdag,hehe. Men det är ju lov så det är okej;)

Istället för att ha frågestund nu och då så har jag gjort ett konto där ni kan ställa frågor då ni känner för det! Känns lite slappare för min del,hehe. http://ask.fm/myralb
Snyggaste Emma!
 

2 april

Ikväll har jag och Emma äntligen umgåtts och snackat om allt som hänt sen sist vi sågs, vilket var ett tag sen. Dåligt av oss att vi inte träffas oftare då vi bor max hundra meter ifrån varandra.. Men vi har haft fullt upp båda två. Sedan har vi ju mycket att snacka om då vi väl ses;)
Hoppas att ni haft en bra påsk allihop! Min har väl varit sådär, ensam hemma och varit sjuk..buhu.

RSS 2.0