These violent delights have violent ends


17 februari

Jag tycker att tiden går så otroligt snabbt just nu.. Vilket jag tycker är riktigt bra eftersom det är så mycket trevligt som väntar framöver!  
På fredagskvällen hängde jag med Emelie. Vi åt Ben&Jerry's, drack vin, såg film och snackade. Grymt att hon nu äntligen är 18!..Blev dock ingen utgång denna gång.
Resten av helgen har spenderats med Johan. Vi har lagat god mat och haft det lugnt och skönt helt enkelt. Galet nice enligt mig!
 
17 
 

Alla hjärtans dag

Idag har jag varit på arbetsförmedlingens rekryteringsdag då jag inte haft någon skola. Håller tummarna för att någon av arbetsgivarna ska höra av sig.
Det är ju alla hjärtans dag idag. Detta ska jag firas med Johan på favoritrestaurangen Vezzo ikväll. Kan inte bli annat än succé! Hoppas att ni andra också får en mysig kväll!
 

This is how to be a heartbreaker

 

9 februari

Snart kommer Emma över för lite efterlängtat tjejsnack och sedan ska vi ner på stan för att gå på bio. Vi tänkte se filmen Ego. Har velat se den länge nu så det ska bli awesome! 

8 februari

Slängde ihop lite bilder från weheartit och några egna. Den blåa klänningen är balklänningen som jag fått hem, men vet inte om jag ska behålla den.. Var inte riktigt som jag tänkt mig men frakten kostade lika mycket som halva klänningen så får ta mig en funderare.
Den rosa klännigen är ett reafynd från nelly.com.
 
 
 

Monday.You.Bastard.

Helgen har varit riktigt grym! Det har varit en perfekt blandning av festande och hemmamys. Här kommer några bilder från helgen.
 
 

RSS 2.0