We're up all night to get lucky

 
 

29 maj

Idag har jag solat som bara den. Kanske lite för mycke för nu sitter jag och fryser.. Men färg har jag fått iaf! Fast om jag jämför mig med andra är jag rätt så vit fortfarande haha..
Jag och Johan har precis grillat hamburgare och snackat lite om midsommar. Den kommer bli grym!

 

I like it

Igår var jag ute och åt med farsan och mina syskon på hans sida. Vi träffas allt för sällan tycker jag.. Så det var på tiden.
Senare på kvällen kom Johan hem ifrån Berlin. Vi kollade på bilder från hans resa och jag fick en överraskning. En stor Lindt chokladkaka och ett par trosor från Victoria's secret. Najjs!!!
 

Du är den vackraste jag mött

Vilket underbart väder det är, lyckaaa! Ändå liite avis på morsan som for till Turkiet med en kompis tidigare ikväll... Även Johan är utomlands och har det gött. Lite tomt är det..
Idag har jag varit och fått mina naglar sommafina. Spetsiga naglar med nagelbäddsförlängning, fransk manikyr och vita blommor på pekfingrarna.
 

14 maj

Igår blev jag 19 år! Tiden går så otroligt fort..
Hade en fantastisk födelsedag! Den firades med Johan och familjen, svårklått! Vi  åt tacogratäng, fikade kladdkaka med vaniljvisp (ingen tårtfantast..), spelade Absolut överens och spelade Buzz.
Just nu väntar jag på att hockeyn ska börja och kollar lite på gamla bilder..
Denna bild på mig är från då jag var på Kreta för tre år sedan. Brunare har jag aldrig varit...

11 maj

Igår var jag på stan med Johan och köpte nya skor till studenten. Köpte dom för ett presentkort jag fått av tjejerna i min klass. Har gått och spanat in dom ett tag så dom kändes helt rätt att köpa då jag fått presentkortet. Tack tjejor!!
Sedan gjorde vi god middag, drack vin och såg Band of brothers.
Just nu försöker jag hitta på något att göra ikväll.. Tänkte bowla men tror inte det går med mina långa naglar..Det får jag offra för fina naglar.
 

Studentklänningen

Då har jag äntligen skaffat mig en studentklänning. Beställde en klänning från nätet men då tappade jag bort avin så den skickades tillbaka, fail. Men nu sålde Emma en snygg vit klänning som passade perfa så jag slog till! Fynd!

Valborg

Jag hade en galet bra valborg måste jag säga! Var med Emilia och tre andra tjejer. Efter mycket skratt, snack och något glas vin för mycket for vi sedan ut på Five och dansade. Ovanligt bra utgång faktiskt! Sedan slutade min kväll hemma hos Johan. Icke dåligt!

RSS 2.0