Beställt hem

Nu har mitt hår praktiskt taget tappat all röd färg. Vet knappt vad jag ska kalla färgen.. Förstår inte varför, hårfärg har alltid stannat länge på mitt hår förut. Aja, det är ändå snart sommar och då tänker jag vara blond!
Så nu tänker jag prova hur det blir med silvershampoo. Har googlat runt på vilket silvershampoo som är bäst och slutade med att jag beställt hem 500ml(127:-) av denna.  Hoppas jag blir nöjd!
Bild från --->Länk
 
 
 

Bilder från påskhelgen

 
 
 

Glad påsk!

Sitter ensam hemma ikväll. Men imorgon blir det påskmiddag familj och kärleken.
Har en knallröd makeup idag. Faktiskt ett rött läppstift som jag har som bas. Sedan lagt på en persikoaktig skugga över så att ögonlocken inte är "klibbiga". Riktigt bra blev det. Ser ut som en svart sotning här dock. 
 
 

Dreamer

Är det fler än jag som drömmer så extremt verkligt?
Jag kommer alltid ihåg vad jag drömt på morgonen och brukar berätta om dom för Johan. Själv kommer han aldrig någonsin ihåg vad han drömt. Konstigt.. Drömmarna kan påverka hela min dag med dom mest underliga känslorna. Men dom vanligaste är ångest eller glädje.
 
 

14 april

I fredags kom det vänner på middag, vi grillade, snackade och drack vin. På lördagen var vi på spelkväll hos samma vänner och det var väl en aning slappare. Allt som allt en skön helg.
Nu är det jobb ikväll och på onsdag och sen blir det lite påskledighet till på onsdag! Vad som ska hittas på då det återstår att se. 
Men nu på onsdag blir det förfest med Linnea och Cissi och sen ska vi ut och dansa. Känns skumt att det snart är partydags igen, men jag klagar inte!
 
 

Zwei Seelen in einem Herzen

 //http://weheartit.com/myra94, Rammstein - Führe Mich
 

7 april

Har haft en lugn och skön helg. Största äventyret var en sväng på stan med älsklingen och en fika på Wayne's. Annars har vi lagat god mat, sett på film och druckit gott. Filmerna vi såg heter Nymphomaniac (första och andra) av Lars von Trier, helt fantastiska! Vågat av honom att släppa en sådan film med så mycket svårhanterat för Usa.. 
 

We are all searching for someone whose demons play well with ours

 

Vardagslyx!

Igår satt jag fyra och en halv timme hos en elev och fick mina naglar fixade. Det var lätt värt det då det var helt gratis. Tänkte inte göra naglarna på ett tag nu pga att det kostar en femhundring i månaden...Så jag hade riktigt tur och hittade en gratistid helt enkelt. Sist var jag också hos en elev men som tog betalt och hon var då långsammare!
 

RSS 2.0