Before I knew what hit me baby, You were flowing though my veins.

 
 
 

Shoppat loss!

Precis kvällsshoppat med Emma på stan. Var minst tjugo procent rea på allt i affärerna.. Kände att det var bara att passa på! Köpte ett blommigt linne från H&m, en svart vippig kjol från Gina tricot, en "blending brush" från Make up store och ett par tuffa svarta skor med guldiga spännen från Dna. 
 
 

24 mars

I fredags blev jag och Johan bjuden på middag av morsan. Hon har fyllt år i veckan, så hon fick en liten present av mig. Köpte två hudvårdsprodukter från The body shop och te från tehörnan.
Annars i helgen har vi suttit på balkongen och njutit av solen, lagat god mat och sett en toppenfilm! Älsklingen har köpt en ny pryl så att han kan laga kött sous vide. Köttet blev helt gudomligt mört och jämnrosa.. 
Filmen vi såg heter Snowpiercer, bästa jag sett på länge! Spännande, lagomt blodig, drömlik och absolut helt unik.
Men nu är det måndag och jag ska snart pallra mig mot gymmet och sedan blir det jobb!
 
 

20 mars

Haha skrev igår om hur det var så ovanligt varmt ute och nu är det snöstorm... Alltså fyy. Men det vankas höga plusgrader enligt yr.no framöver så snön lär förhoppningsvis bara få titta fram.
Ibland är det skönt att jag bara har kvällsjobb. Lyxen att på morgonen få en hejdå puss innan älsklingen far mot jobbet och sen bara sova vidare. Sen gå upp, ta det lugnt och dricka te framför tvn innan det är dags att pallra sig mot gymmet. Det var exakt så som denna morgon startade.
 
 

19 mars

Idag har jag tränat och sen jobbat som vanligt.
Var himla fin solnedgång när jag cyklade hem från jobbet och isen på älven har redan börjat ge vika såg jag. Känns ovanligt tidigt..
 

18 mars

Har hittat mitt bästa sätt att träna kondition nu, cykla. Jag gillar inte att springa långt, får ont i kroppen efter fem minuter. Bland annat i axlarna. Tror jag spänner mig eller något sånt.
Så cykeln är perfa för mig. Känns som om jag kan hållla på hur länge som helst. I söndags körde jag sjuttio minuter och igår blev det nittio minuter på cykeln. Fick kliva av när jag hade varit utan vatten i tjugo minuter, går inte utan vatten..Tränade även rygg och mage. 
 
 
 

When boys be talking about their bitches, no one's making a fuss

Var värdinna på ett erotikparty igårkväll och det blev succé. Många som tömde bankkontot. Sedan gick vi ut och dansade allihop, var typ inge folk ute där vi var men vi dansade på ändå! Helt klart bästa partykvällen på länge.. När jag kom hem till Johan efteråt sa han: Men hallå, du behöver ju inte gå all in VARJE gång? Hehehe jodå. Men det fick jag igen då jag imorse hade världens baksmälla....Oh lord.
Om erotikparty----->LÄNK
 
 

12 mars

Blev en prommis ner till stan idag. Är så varmt och härligt ute, skulle dock inte gått via älven då det blåste väldigt mycket.
Gick förbi bland annat Båten som såg riktigt tråkig och övergiven ut. Men om några månader är det fullt ös där igen! Längtar!
Sedan gick jag och kollade i affärer ett tag. Hittade en söt topp som jag blev sugen på men var ute efter något festligare så det blev inget köp idag.
På tal om fest så har jag styrt upp ett erotikparty/homeparty på fredag. Så har fixat mycket med det i veckan. Hade ett för några månader sedan och det var riktigt kul! Att det alltid ska vara jag som kommer på sånt?;D...
 

Helgen

Haft en mysig helg med god mat och bästa sällskapet♥
I lördags var det så soligt och härligt väder att vi bestämde oss för att grilla och dricka rosévin. Kändes väldigt sommrigt! Vi gjorde hamburgare från grunden med egen dressing och nybakat  hamburgebröd. Satt som en smäck.
Annars har vi inte gjort så mycket, men gymmade på söndagseftermiddagen.
 

Drop of mindulness

Budat hem ett par Drop of mindulness tights från tradera. Dom var endast provade och fick dom för 250:- (frakt inräknat). Det är halva priset i butik, sjukt nöjd!
 

RSS 2.0