Paket på väg

Väntar på min första beställning från Elf cosmetics, den kommer tidigast den 30maj . Ska bli spännande att prova kvalitén på produkterna med tanke på de låga priserna. Men har hört mycket bra om dom. 
Beställde åtta olika produkter och en av dom är dessa nagellack som kommer i ett tre-pack. Blir snyggt på mina långa spetsiga naglar!
Ska visa bilder när paketet kommit.
 

18 maj

Vilken härlig helg det har varit! Första riktigt vårhelgen.
I fredags lagade jag och älsklingen god mat och skålade för att jag fyllt år i veckan. Vi satt på balkongen och hade det bra.
På lördagsförmiddagen var vi ute i solen och tittade på Toughest. En utomhushinderbana på 8km med 40 hinder. Kändes lite som en festival då det var så mycket folk där.  Efter det så for vi på grillfest där jag var enda tjejen. Var ganska kul, men lite för mycket snack om bygg och deras motorcyklar..Haha.
 
 
 

15 maj

Har ansökt till komvux idag! Så med lite flyt blir de plugg från och med 18 aug. Känns riktigt gött. Är så less på att inte veta var jag är/ska göra kommande månad liksom.
Gick runt lite på stan sen och köpte en rosa kjol och en ny foundation.
 
 

Mina nya naglar

Svårt att visa färgen på bild men dom är rosa/lila/svart beroende på ljuset. Men dom är snyggast i solsken, glittrar ordentligt!
 
 
 

20 år ung!

Dagen börjar tjugo över sex med att älsklingen väcker mig och ger mig presenter. Får tre presenter varav två av dom är ett par böcker som jag omedvetet pratat mycket om. Såg snubben som skrivit dom i ett tv-program och blev riktigt fascinerad. Bra presenter! 
Sen fick jag mina naglar fixade på stan klockan nio. Efter det gick jag runt i affärer och hittade en top som jag köpte. Sha ha den till en hög kjol så att det bara blir en liten glipa hud. Tillsist gick jag även på systemet och shoppade! *woop woop*
 
 

Life will pass me by if I don't open up my eyes

Imorgon fyller jag alltså 20år.. Det är mer ångest än lycka faktiskt.
Men nu får jag i alla fall följa på systemet! :]
 
 
 
 

The other woman

På fredag blir det tjejkväll med min bästa Emma. Blir skvaller över lite vin och sen ska vi på bio och se The other woman. En Lannister i en romantisk komedi, haha.♥
 
 

Min morgondag

Ska bli ompysslad av min bonuskusin som pluggar stylist&spa imorgon. Not bad.
 

You mean more to me than you'll ever know

 

RSS 2.0