I'm faded.


 

26 oktober

Då va ännu en grym helg över.
I fredags var jag på födelsedagsmiddag hos Soheila. Nästan alla tjejer från gymnasieklassen där, så det var roligt. Vi åt persisk mat, rökte vattenpipa och spelade sällskapsspel. Sen lördag var jag på middag och förfest i Holmsund med en hög sköna människor. Kände bara Emma.A som jag träffade förra helgen.
 
Haha enda bilden jag tog på födelsedagsmiddagen. Cissi♥
 
Sååå trevligt folk!
 
Lördagsselfie.

A song's never just sad. There's hope, there's a silver lining.

 

23 oktober

Har varit på stan hela dagen idag.
Började med att gå till Art by Wixners. Ska vara hårmodell om någon vecka så vi pratade lite om vad dom skulle göra med mitt hår. Temat är starka höstiga färger. Hon sa någonting om lugg och skarpa kanter, men färgen är ännu oklar...Ska bli såå spännande!
Sen var jag och fikade men min nya vän Emma.A. Jobbigt att ha två vänner som heter samma sak,haha. Träffade henne förra helgen på en fest och det sa klick mellan oss! Så roligt när det händer. Vi ska ut tillsammans på lördag, var vet inte riktigt än.
 
 

18 oktober

 Fredagskvällen började med att Emma åt middag hos mig, morsan bjöd på trerätters. Sen for vi på förfest hos en klasskompis till Emma. Mycket skratt men lika mycket "deep talk". Himla trevligt var det. Vid halv tolv tiden for vi ut på kårhuset Origo. Vid tvåtiden skulle vi på efterfest men jag höll på att frysa ihjäl så jag avrundade kvällen där. Fyy vad kallt det är nu..Okej hade väl inte direkt vinterkläder på mig så att..;D
 
 
 
 
 
 

Tattoo inspo

Typ kollat på alla "Getting my first tattoo" videor på youtube nu, haha. Längtaar!
En av dessa är den jag ska ha på min handled/arm. Kan ni gissa vilken?
 

Outlander

Här kommer ett tips på en mysig serie att se på i höstmörket. Jag var fast efter första avsnittet.
Den handlar om en kvinna som är "combat nurse" (vet ej hur jag ska formulera det på svenska) under andra världskriget. Konstigt nog så råkar hon resa bakåt i tiden till 1743 och hon skiljs ifrån sin älskade man som hon har i nutiden. Det låter jättekonstigt men den är grymt bra.
Självklart är det en snygging inblandad. Älskar den skotska accenten!
Den har fått 8,8 på Imdb.
 
 

Heal your broken bones

Fick betyget C på ett uppdrag idag som jag hoppades att jag iaf skulle få E på..Hade stressat ihop det sista så var lite nervös. Var på två stora skrivuppgifter och en ljudinspelning. Tummen upp!
 
 
 

Fantastiska Farao

Blääää för att jag inte var hemma i Umeå i helgen.. Fanstastiska Farao från Vakna med Nrj var på Scharinska och festade i lördags. Hade så sjukt gärna träffat honom. Skrattar så jag gråter av hans historier! När Titti rynkar på pannan då vet man att han ska berätta nått roligt!!;D
 
 

My first tattoo

Vet var den ska sitta, vad jag ska ha för motiv, vilken tatueringsstudio, vem som ska följa med mig dit m.m.
Nästa gång studiebidraget kommer har jag nog råd. Vet inte exakt vad den kommer kosta men på ett ungefär..
Är inte motivet jag la upp på instagram. Denna kommer va runt 10x15 cm. Ska hålla motivet hemligt^^
 

4 oktober

 
Igår lagade jag och några kompisar tacoz tillsammans. Chilldrack lite vin och Viktoria blandade ihop varsin drink till oss. Den var riktigt god! Sen gick vi ut på Pipes. Viktoria ska åka till Dublin på bartenderskola så detta var våran avskedskväll:(... 
 
 

1 oktober

Hade en "bad hair day" idag... Tyvär har jag för kort hår för att ha uppsatt. Ser ut som jag har en liten kvast på skallen. Inte fint.. Om någon såg mig på stan idag och undrar varför jag inte sa hej så kommer anledningen här. Jag har slut linser och ser lika bra som en mullvad. Ska köpa nya imorgon. 

RSS 2.0