28 september

I fredags hade Linnea födelsedagsmiddag som jag tidigare skrev om. Vi hade jätteroligt. Vädret hade dock kunnat va bättre då mitt hår förstördes påväg till förfesten....Haha. Aja sen for till Allstar och dansade. Men det var ingen som spårade den kvällen faktiskt, inte ens Linnea ;).. 
 
 
 
 

Salsa tequila

Ikväll ska jag på förfest och middag hos Linnea. Känner inget tvång alls att dricka ikväll....;) Nämen är sjuukt taggad, var ju nykter förra helgen. 
 
 

So don't come looking for love

 

22 september

Nu har jag börjat plugga upp mina betyg på distans. Känns riktigt bra. Har börjat skriva på mitt första "uppdrag". Det jag gillar mest med att plugga hemifrån är att jag kan sitta i mina pyjamasbyxor, dricka te och se så hemsk ut jag vill. Sen läser jag bara en kurs i taget men ändå heltid. Engelska 5 blir nog den enklaste kursen, fick Vg på nationella men Ig i betyg på grund av frånvaro på gymnasiet. Sluta inte plugga för att ni blir dumpade är ett tips till alla där ute!!....Fml.
 

Blacked out, everything's faded

Fick sommarkänslor igårkväll. Jag och tre vänner satt på min gård, drack och snackade i kvällssolen. Jag och Linnea gick ut hårt med shots,haha. När det blev mörkt gick vi upp på min balkong, tände ljus och slog på infravärmen. Riktigt trevligt! Sen drog vi på Lokal och dansade.
 
 

9 september

Igår var det första gången på väldigt länge jag kände mig sugen på kladdkaka. Så jag ställde mig och bakade och sen tog jag med mig den hem till Emilia. Jag kan lätt äta upp en hel kladdkaka själv så kändes säkrast att dela med sig så fort som möjligt,haha.
 
Den blev perfekt enligt mig!
Emilias hund Kasper, så söt!

People ask me how? Well you're the reason why.

En till galen helg med tvådagars festande har passerat. Om jag blir less? nejj!
I fredags var jag ute med tjejerna från min gymnasieklass och igår med Nikki. Längar lite till jag börjar plugga faktiskt. Kan inte sitta och se Big brother 24/7 hela dagarna,haha.
 
Min favvobrud Nikki i mina brillor. Så här gåre när man tar egopics med min telefon!
 
 Jag igår, blev en spontan utgång så blev att byta om å släppa ut håret senare..
 
 

Party girls don't get hurt, Can't feel anything

 

RSS 2.0