Shut up and dance with me

Min fredagskväll (efter jobbet) var pretty awesome..
Idag har jag och Emma gymmat som vanligt. Men idag gick vi till en tom sal och ställde upp olika grejer och körde lite cirkelträning. Jag har redan ont i hela kroppen...Nu för tiden går det inte en dag utan träningsvärk. Senare ikväll ska jag jobba..yey.
 
 
 
 
 
 

We are surrounded by all of these lies

Provade ett pass på Iksu igår som heter Core control. Helt okej pass. Har dock ingen träningsvärk från det idag. Det var mest "plankan" i passet och olika typer av magövningar, vilket jag å Emma kör ganska ofta.
Idag har jag gymmat två gånger. Plus gått till och från gymmet.. Failade när jag skulle pumpa cykeln igår, släppte bara ut luft. Haha. 
I helgen blir det jobb både fredag och lördagkväll/natt, yey!..
 
 
En låt jag inte fattar att jag missat, sjukt fin! 

Men när ska vi vakna?

 
 ♥

19 april

I fredags var jag ute på krogen med tjejerna från gamla gymnasieklassen. En av dom ska fly detta land till ett varmare klimat, så det var lite avskedsträff. Vad har mer hänt i veckan.. Jo, jobbat lite och det har varit lite kaos i privatlivet. Minst sagt, haha. Men när har jag inte det liksom.
 
 
 
Jobbade idag, stod själv i kassan nästan hela passet. Känner mig fett stolt ;D 
 
 
 

Take my breath and never let it go

Två bilder från helgen.
 
En selfie från fredag
 
 

10 april

Idag har jag gymmat med Emma.A som vanligt. Vi tränade axlar och lite rygg idag. Får väl se imorgon om det tog någonting, men i händerna har jag då ont.. Det är nackdelen med att gymma, att man får skavsår/förhårdnader i handflatorna. Men det får man ta! 
Imorgon ska vi slå klackarna i taket och gå ut! Ska bli askul då det alltid händer konstiga saker då jag och Emma.A festar tillsammans, haha.
 

7 april

Idag har jag tagit en promenad längst älven med Emma.A och även fikat på stan med min far. Behövde verkligen snacka lite med farsan. Snackade lite om livet, jobbet, killar osv. Men även om våran resa till Krakow i juli. Resan är en 70-års present till min farmor (många andra släktingar ska också med) som alltid velat besöka Auschwitz. Ska bli riktigt mysigt att dricka lite billiga bärtz och kolla in den gammla staden.
 
 

Min hemlighet

Usch vad jag får ont i ryggen av mitt jobb. Har haft discbrock i mina unga tonår och det känner jag av.. Men vad gör man inte för lite cash.
Behöver ni ett tidsfördriv? Se "Min hemlighet" på tv3play. Det är mitt favoritprogram just nu i alla fall.
Programmet dramatiserar händelser (som oftast handlar om relationer) som har hänt på riktigt. Dom är riktigt gripande och jag har bölat till varje avsnitt. Dom flesta har också riktigt oväntade vändningar. Se ALLA avsnitt!!♥
 
 
 

Hahaha!

 
 

1 april

Idag har jag verkligen haft en toppendag! Inte för att jag gjort något speciellt direkt, hade bara en sjukt bra inställning helt enkelt. Tror att solen bidrog lite också.
Har även haft mitt längsta jobbpass hittils ikväll. Nu kan jag praktiskt taget allt på jobbet, vilket känns grymt. Hatar att vara ny och vara tvungen att fråga om saker hela tiden.
 
 

RSS 2.0