Dan före dan före dopparedan

Imorgon börjar jag jobba kl.08 och när jag slutar är kl.08 på juldagsmorgon! Helt sjukt. Känns dock ganska trist att Ola inte vill fira jul med mig. Fast han nämnde ändå på första dejten att han ej firar jul så borde kunna acceptera det men, gaaah! Inte okej. Så jag får fara iväg med familjen ensam. Han vill tydligen hellre städa och sitta vid datorn på julafton...
Men jag har dock lyckats övertala honom om att vi ska fira tillsammans nästa år, men då på hans villkor att det blir med hans familj i Göteborg. Haha, det var ingen kontring direkt enligt mig. Låter ju toppenbra! 
 
 

22 december

Igår julhandlade jag med mina äldsta småsyskon Hanna och Albin. Vi umgås verkligen för lite. Tror vi träffas i genomsnitt två gånger per år och ändå bor vi i samma stad.
När dom sen for från stan passade jag på att handla klart mina julklappar. Ola var nog den svåraste att handla till. Han har dock sagt vad jag kommer få, en årsförbrukning av linser. Men han har även köpt ett litet fyrkantigt paket till mig. Spännande!!
Sen hade vi även "Måndagsmiddag" som vanligt. Det har vi varje vecka och då kommer det kompisar till Ola och David och vi lagar och äter middag tillsammans. Oftast är vi allihop hemma hos oss, men denna vecka var vi hos Jens och Evelina. Dom har mycket större så vi passade på att vara där då vi hade jultema denna måndag. Blev ett härligt julbord och sen körde vi julklappsleken.
Mina syskon, man måste tydligen ha "swag" på bild nu.
 Snodde bilden av Evelina.
 Detta var min "förrätt"
 

17 oktober

Hänt lite grann sen sist jag bloggade. Nu har jag flyttat ut. Jag och Ola var på luciafika hos morsan efter att vi sett min lillasyster lussa i kyrkan. Då passade vi på att tömma mitt rum ordentligt. Blev tre fulla flyttkartonger med grejer. Min lillebror jublade av glädje medans vi packade grejerna. Han har väntat ett bra tag på eget rum nu.  Morsan såg lite mindre nöjd ut dock.. ♥
Har varit på födelsedagsfest hos Emma.U. Hon bjöd på tårta, homepary och sen utgång på Rex. En riktig tjejkväll!
Även umgåtts en hel del med Julia. Hon är grym!
Imorgon är det fyra månader sedan jag och Ola träffades för första gången. Han kan till och med klockslaget (inte jag..).  Men vi "räknar" därifrån eftersom vi umgicks dygnet runt redan från den dagen. Så, fyra månader imorn ♥.
Är nästan klar med alla julklappar nu. 
 
Jag å Julia haha ♥
Ny vinröd klänning
 
 

6 december

Jag och hjärtat var på Gammlias julmarknad idag. Den far jag till varje år om jag kan. Jag köpte ingenting men han köpte två bitar torkat renkött. Jag vill mest bara få en viss känsla när jag är där och sen kan jag fara hem.
Idag nämnde Ola att jag behöver ett par vinterkängor. Han sa att han kanske skulle ta och köpa det till mig i julklapp. Men då sa jag att han inte får det och att jag redan spanat in ett par som jag funderar på. Då frågade han såklart om dom var rejäla och om det var "Gore-Tex och inte nå sånna där "Timberland". Självklart hade jag då spanat in ett par senapsgula "Timberland" liknande skor, snygga och ofunktionella Haha!
Jag behöver tydligen rejäla kängor till fjällvandringen som vi ska på i sommar, minns inte när jag godkände/gick med på det..... 
Jag tycker det är intressant hur olika vi är men ändå känns han som min andra halva.. ♥
Tog en selfie när han satt i telefon för å slippa en grimas, istället grimaserade jag...Hur tänkte jag här?
 

But it's the only thing that I know

 Ed Sheeran ♥

Rosewood

Köpt en ny sminkfavorit. En lipliner från Gloss i färgen rosewood. Det är en "nude" färg. Perfekt att måla lite utanför läpparna med för att få dom lite fylligare. Ska ta bättre bilder än denna och inte i svartvitt hehe.
 
 
 
 

RSS 2.0