Rex i lördags

I lördags var jag ute på Rex med Emma.A♥
Här kommer lite snapbilder jag tog under kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 januari

Har gått runt halva fredagen och trott att det är lördag..Har stressat med att gå på Systemet och varit allmänt inställd på att det är lördag idag. Något förvirrad tjej..
Aja, denna FREDAGskväll ska jag ha myskväll med en snygging, snacka skit och kanske gå ut på någon pub. Denna herre jobbar oftast borta på veckorna men han var i Umeå denna vecka, så var nog därför jag trodde att det var lördag idag.. Men nu fick jag iaf en "längre" helg. Ha en grym kväll allihopa!!♥
Egopic från igår. Ska göra samma frissa till ikväll.
 

14 januari

Nu har jag förlängt mitt Iksu-kort. Känns bra men inte på banken, haha. Fy vad dyrt det är egentligen. Nästan sextusen för ett år på gymmet. Aja kände mig direkt i bättre form då jag köpte det,haha. 
Igår körde jag dubbla pass. Två Indoor walking pass och då körde jag rodd på gymmet emellan passen.
Har även nya snygga träningstights.
 

Det är lugnt vi kan alla falla ur, fucka ur

 
Fett skön ju!

3 januari

Vad ska jag säga om mitt nyår..
Först var jag med tjejerna från min gamla gymnasieklass, vi åt buffé med lite allt möjligt, drack och hade skoj. Sedan for vi till vidare till killarna från klassen.. Jag missade tolvslaget totalt, såg kanske max tre raketer. Men det var fler än vissa andra som bara såg ner i toaletten. Men hade ändå sjukt kul och natten slutade riktigt bra. Har inte varit hemma sen innan nyår, hehe.
 
Check..
 
 
 

RSS 2.0