"I want to believe that the past is done with us the moment we are done with it..."

Ser en serie som heter Sense 8 just nu. Handlar väldigt kort sagt om ett par människor som bor på olika platser här i världen och som sakta men säkert börjar märka att något inte är helt normalt med dem. Dom kan känna av varandras känslor, se vad en annan ser, besöka varann "i huvudet" m.m.  Den är riktigt bra gjord, förstår inte hur någon kan komma på en sådan story, sjukt bra..När jag läste handlingen först förväntade jag mig något "Heroes" liknande, men nejdå. Dock lite seg i början men vänta bara!
 
 
 

27/28 juni

Precis kommit hem från jobbet och klockan är halv fem.. Jodå!
Jobbar på Subway för dom som inte vet det redan.
Nämen måste berätta om en kund som kom in idag.. Det har ju varit "Wheels" på stan ikväll och då är det såklart sjukt mycket folk som vill komma in å äta på fyllan.  Denna unga man kommer in, tittar på mig och säger "Har ni kööörv?". Jag svarar: "Eh nja vi har salami". Han rynkar på pannan och säger "Vafan,hellvette(osv..)*mummel* jävla skitställe". Och sedan går.. Hahahah alltså ni skulle hört hans dialekt, så kul. Det var ju inte direkt Statoil han gick in på.....
Måste berätta om en annan kund som kommit in tre gånger då jag jobbat varav en gång ikväll. Han vill som alltid småsnacka lite med mig. Alltså omg..Han är låång säkert 1,90. Brunt lockigt hår och blåa ögon. Och sjuukt stora händer, hehe.(kollen). Han ser typ ut som en surfare ur någon australiensk film/serie. Någon som vet vem det kan va?
 
 

25 juni

 
 
Kände att det var lite bilder på mitt ansikte på bloggen,hehe...

Oh won’t you stay for awhile

 
Favvo'n!!♥

24 juni

Vad som händer just nu? Jobb, gym och solar så mycket det går.
Solade med Emilia och hennes syrra igår och sedan har jag pressat lite på min olidligt varma balkong..Men såhär brun är jag inte, haha. Filter u know♥
 
 
 

Midsommar

Hade en liten för-förfest med Emma på midsommar innan vi for vidare mot folket och grillmiddagen. Blev ett improviserat bord på hennes bakgård men bara vi fick sol så dög det,haha! 
Men usch alltså, jag kommer inte äta sill förrän nästa år. Allvarligt;D
 
 
Fina Emma på förfesten. Det är bara tur att jag har någon bild från kvällen överhuvudtaget..
Jag tror vi var hemma hos mig vid halv fyra, sen flummade vi på ett bra tag till!
 
Bakisfrukost i solen dagen efter.
 

Shots & squats

Har inte så mycket vettigt att säga, bättre med lite bilder.
Eller förresten minns ni att jag var på intervju för ett tag sedan? Det gick åt skogen, eller fick inte jobbet iaf. Det var en väldigt speciell intervju om jag säger så.. Kändes inte så proffessionell. Var mer ett förhör och frågor på mitt privatliv, blev lite chockad tror jag. Så det gick som det gick..
Men nu på onsdag ska jag på en annan, och till ett jobb som jag VERKLIGEN vill ha.. Så håll tummarna! Emma.A tjatar som en galning på att vi ska flytta ihop (haha♥) och för det behöver jag ett jobb till..
 
En selfie jag tog på förfesten i fredags innan vi skulle ut på Båten.
 
Inte alltid det är kul att jobba med människor. Förresten så jobbade jag mitt längsta jobbpass jag haft hittils igår. Kändes riktigt bra ändå!

Lately

I tisdags firade jag och Emma.A hennes nya jobb som säljare på Kicks!! Blev vin och tjejsnack i solnedgången.
Satte oss på en uteservering senare på kvällen.
 
Igår(fredag) jobbade jag mitt längsta pass på länge och var så extremt trött i kroppen efteråt.. Denna brud kom till mitt jobb och släpade mig därifrån till Rex mot min vilja. Men det var kul då vi väl hade kommit in. Kände mig dock inte fin direkt,haha.
 
En egopic jag tog efter ett magpass i veckan. 

Dåliga bilder från yran.

En bild från förfesten innan yran på fredagskvällen. (For ju bara dit en kväll)
 
 Jag tog minst hundra bilder under kvällen och inte en enda är skarp.
 Dom fyra personerna som gjorde kvällen! :)
 

RSS 2.0