I'm four five seconds from wildin'

 

 För mer random shit jag gillar --->klick
 

23 mars

I fredags var jag ute på stan och tog en öl med en kompis. Var ett bra tag sen jag festade på allvar nu. Det var iaf månader sedan jag satte foten inne på Systemet. Men det är väl bra I guess.
 
Tog en trapphusselfie innan jag gick ut i fredags.

 
 

Fredag!

 
 19 mars

Det är mycket som händer och fötter just nu. Har jobbat några pass på Subway nu och tycker det går väldigt bra, men fortfarande en hel del grejer jag inte lärt mig än.
Sen styrketränar jag en hel del och har konstant träningsvärk. Plus att jag står upp i flera timmar då jag jobbar. Men det gillas! För det var längesen jag verkligen kände mig trött på kvällen.
Jag var hårmodell åt Art by Wixners för några månader sedan och nu har dom hört av sig och vill att jag ska jobba med dom igen, vad roligt!!
 
 
 
 
 
 
 

What I did for us

 

6 mars

Fredaag idag!! Niice. 
I veckan fick jag höra att jag fått ett jobb jag sökt iaf. Så jag ska på "inskolning" nu på måndag. Det blir roligt! Vill inte säga för mycket än, men håll tummarna för mig.
Jag blir helt matt, livet går upp och ner hela tiden. Kan det inte vara som det är ett tag iaf.. Ni fattar säkert inte hur jag menar men vet inte om jag gör det själv heller.
 
En bild från gårkvällen.

4 mars

Oj vad jag längtar till våren just nu, nu får det sluta vara så grått och trist! Här kommer nån bild från veckan.
 
 
 
 

RSS 2.0