Just the thought of you gets me so high

 

28 maj

Ojoj, imorgon är det Brännbollsyran!!
Ska bli såå himla kul, hade dock velat vara med och spela.. Men ska i alla fall på festivalen och såklart hänga på ängarna och kolla på vänner som spelar.
Jag hade verkligen inte planerat att gå på festivalen. Tycker det är osmakligt dyrt. Men så FICK jag en biljett av en galen tatuerad man ;*
Ska jobba natt på lördag så det blir bara en endagars, men bättre än inget!
Köpte en ny crop top idag. Funderar på att ha det på yran imorgon. Eller så ska jag ha min randiga klänning. Men hur som helst kommer jag ändå frysa..Vilket problem! 
Ursäkta för sämst bildkvalite, är tonade rutor på denna spegel plus att det är en massa ramar på den..WHY..
 
 
 

24 maj

Jobbintervjun som jag var på i fredags tror jag gick bra. Inte säker. Dom skulle höra av sig i veckan ifall jag får det. Uppdaterar er!
I går alltså lördag, jobbade jag några timmar. Vad mycket jobbsnack det blev nu.. Boriing..
Blev även en spontan hemmafest på lördagskvällen.
 
(Ett citat ur filmen "Bert". Ni vet den blonda killen som dansar i endast kallingar framför en spegel i introt. Haha.)
 En egopic från denna soliga söndag.
 
 

21 maj

Imorgon ska jag på en jobbintervju, önska mig lycka till! Skulle va riktigt nice med två jobb så det klirrar lite mer i kassan.
 
 
 

Why give a bitch your inch when she rather have nine?

Haha..♥

Brunett

Idag har jag fått mitt hår färgat av min fina Emma.U.
I mitt färgval gick jag dock emot säsongen då dom flesta färgar ljusare mot sommaren och så. Men skitsamma. Jag kände helt enkelt för brunt hår. Eller för att vara mer exakt någon typ av brunt men absolut inte åt det chokladiga/koppriga hållet. Tycker resultatet blev väldigt bra. Det liknar bilden på förpackningen till min förvåning, hade trott att det skulle bli mörkare. 
Ni får bättre bild inom kort!
Har lämpligt nog nyfärgade bryn också! Alltså inte fyllt i dom här.
 
 
 
 

17 maj

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Emma.A. Vi satt på min balkong i solen, drack bubbel och snackade strunt. Senare på kvällen blev det premiär för oss på Båten. Fick faktiskt sommarkänslor, inte länge kvar nu!
 
 
 

21 år!

Jajjemen idag fyller jag 21år. Har firat dagen med vin och en hel del godsaker!
 

10 maj

Imorse blev jag inringd till jobbet. Det sitter aldrig fel med lite extra cash. Plus att det är bättre än tolv till tre(på natten) passen som jag ofta får.. Aja, sedan for jag till Iksu och tränade ben och rumpa. Var ganska folktomt där vid femtiden idag,haha. Vårväder och lördag..
Har lite ångest över att jag fyller 21 på onsdag. Usch.. Men försöker tänka att ungdomarna i USA inte ens dricker lagligt förrän nu.. Då känns det lite bättre;D
Här är dagens bilder från snapchat.
 

6 maj

Idag har jag varit ute å gått en timma i regnet. Lyssnade på Katrin och Bingos relationspodd medans jag promenerade. Tycker dom är så sköna! Sen tycker jag det är fascinerande med människor som har lite väl starka åsikter, och då syftar jag på Katrin Zytomierska haha. 
Sedan har jag kört ett ryggpass med Emma.A.
 

Lately

Hela tjejgänget som jag förfestade med på Valborg. Plus Nikki som vi mötte på Rex.
 
Bakat bullar helt utan assistans, första gången ever haha! Blev sjukt gott!
 
 
 

RSS 2.0