Göteborgstrippen

Nu har jag träffat hela min pojkväns familj och närmsta vänner. Eller dom flesta iaf. Var ganska intesivt. Allihop på sex dagar, men dom var väldigt trevliga. Vi hade fint och soligt väder varje dag förutom då vi skulle flyga hem.
Första dagen/kvällen (vårat plan dit var tre timmar försenat) slappade vi bara hemma hos hjärtats föräldrar i hans barndomshem. Det var även där vi bodde under resan.
Kommer inte ihåg vilken av dagarna vi gjorde vad,haha. Men vi var på aeroseum med hans syster med familj, spelade frisbeegolf med hans vänner, var på hans systers bröllop, besökte hans andra syster med familj ute på Rörö, gick på stan m.m. Det var fullt schema varje dag.
 
En utsikt från hjärtats barndomshem. Nån mil utanför Göteborg.
En bild från Rörö. Var så sjukt fint där.
Molly, hans föräldrars katt. Tog en fin "derp" bild på henne, hehe.
 En som var riktigt trött efter allt stjoj på bröllopet. Brudparets son.
 En bild på oss från bröloppet och hans yngsta systerson.♥

14 oktober

Igårkväll var jag ute och åt med Julia. Vi jobbar tillsammans på Tapas fast hon jobbar som kock. Det slutade även med att vi åt där också. Var lite speciellt att se stället ur en gästs perspektiv. Sedan åt vi efterrätt på Runt hörnet där min karl jobbar. Det var en väldigt trevlig kväll och vi kommer absolut hänga utanför jobbet igen!♥
Imorgon blir det upp tidigt för att hinna med planet till Göteborg!! Sex dagars semester där med mitt hjärta. Kan inte bli bättre. Taggar dock inte max "edge" internet hos hans föräldrar där vi ska bo..;D
 

7 oktober

Idag har jag varit och skaffat ett lånekort på stadsbiblioteket. Jag hade aldrig varit inne i nya bibblan tidigare, tyckte det var lite väl stort. Det var så mycket onödig yta emellan alla bokhyllor. Det ska ju vara lite mer myskänsla och mindre "flashigt" på bibliotek. Men det kanske bara är jag. Aja men satt ett tag där och kollade igenom några böcker men hittade ingen idag. Fast det gör inget för jag håller på med en bok redan, "Skamfläck" av Caroline Engvall. Hade dock lite för höga förväntningar på den då jag läst en bok av henne innan. ("14 år till salu").
Har börjat läsa en hel del nu så kände att det blev lite oekonomiskt att köpa varenda bok. På jobbet har jag en hel del tid över så där har jag läst ganska mycket. Min brukare har varken wifi eller någon tv så det är väl så det har börjat...Eller min karl läser ju en hel del också så det är väl lite både och.
 
 
 
 

6 oktober

Nu har jag klippt mig och det blev väldigt kort. Vart en impulsklippning och sa att frisören fick göra lite som hon ville. Jag är då nöjd plus att det är väldigt roligt att stajla. Dock måste jag göra något åt färgen. Känns som jag skulle passa bäst i blont i denna frisyr..
Sedan har jag lyckats få ledigt, yey. Så ska hälsa på min pojkväns familj och vänner i Göteborg för första gången. Min familj har han redan träffat, dock inte min far. Vi blir iaf borta 15-21 oktober.♥
 
Min goa göteborgare♥
 

RSS 2.0