25 april

I helgen har jag och Ola haft det riktigt trevligt. I lördags var vi ensamma hemma och då lagade vi middag tillsammans. Sen föreslog han att vi skulle se filmen "The notebook" för att jag aldrig sett den, han tyckte jag var lite konstig som inte gjort det innan. Den var helt okej, han grät mer än jag. haha! Jag tyckte den var lite förutsägbar.
Efter denna vecka har jag jobbat klart hos brukaren jag haft sen första september. Känns otroligt skönt. Jag har mått psykiskt dåligt där och förstår inte att jag inte gjort något tidigare. Så senare i veckan ska jag på inskolning hos en annan brukare fast för samma assistenbolag. Om allt går bra har jag eventuellt en ännu större tjänst och en brukare som inte är otrevlig, minst sagt.
Valborg närmar sig nu och då ska jag på inflyttningsfest hos Emma och Erika. Det ser jag fram emot! 
Även beställt en bikini från Nelly.com som jag ska ha med mig till Grekland 26/5.
 

Just hoping I learned all their lessons14 april

Hade riktigt roligt i Luleå med Emma. Känns som evigheter sen nu. Skulle verkligen behöva en galen kväll med Emma. Men tyvär jobbar jag nu i helgen då hon kommer hit till Umeå. Jag jobbar mycket övertid just nu och jag har svårt att släppa jobbet ur tankarna när jag är ledig. Kan inte riktigt slappna av och längta efter resan till Grekland som är om lite mer än en månad. Men jag försöker. Önskar också att jag hade mer tid med min sambo, han lägger sig så tidigt och jag slutar halv tio då jag jobbar, men ska inte klaga vi sover ju med varandra varje natt.
Har även klippt mig lite och blekt min utväxt hos frissan sen jag sist bloggade.
Från idag♥
Innan jag var hos frissan.
 
 
 

RSS 2.0