Rebecca Stella

Impulsköpte en partyklänning igårkväll. Jag har inte shoppat några kläder sedan innan greklandsresan. Så kände att jag kunde unna mig denna. Från Rebeccastella.com.
 
 

14 augusti

Annars i sommar har jag provat golf för första gången. Eller slog bara lite på ranchen. Ola spelar nämligen golf. Sen har Olas kompis Calle varit på besök hos oss i typ en vecka. Introducerade Pokemon Go för honom och vi var ute varje kväll och jagade Pokemon. Även solat, badat och fiskat lite. Gått på bröllopp m.m. Även blivit inskolad på nytt jobb mitt i smeten så har haft fullt upp. 
 
 
 
 
Gästboken på bröllopet.
 

Roadtrip 2016

Här kommer ett lite väl sent inlägg men har prioriterat annat än bloggen på senaste tiden.
Jag och Ola tog elva dagars semester i slutet av juni och for söderut mot Göteborg. I Göteborg bodde vi ett par dagar hos Olas föräldrar i hans barndomshem. Älskar det stället, vill tillbaka direkt vi far därifrån. Huset ligger nån mil utanför Gbg i en by/samhälle som heter Säve. Där umgicks vi även med hans vänner och mådde gött.
Sen for vi vidare mot Danmark och bodde i Skagen helt ensamma i ett par dagar. Olas systers mans familj har köpt ett hus där då dom behövde det för att studera i Skagen (fiskare. Dom skulle köpa större "båt" så behövde sjökaptenutbildning). så det lånade vi. Där hade vi inget toppenväder tyvär så vi fick aktivera oss ganska mycket. Var bland annat på The Reef och badade och besökte Danmarks nordligaste punkt. Besökte även nån fyr och ett och annat bunkermuséum. Är ju tillsammans med en historiegalning..
Sen körde vi vidare ner till Harrislee i Tyskland och köpte sprit som nog kommer räcka året ut. Efter det for vi tillbaks till Säve och var där resten av tiden.
 Första matstoppet på resan var på Pinkladys i Sundsvall. Riktigt coolt ställe och på kvällarna serverar servitriserna i rullskidskor. Ola kände såklart en där (Vem hälsar Ola inte på *suck*) så det var ett solklart stopp. 
Molly. Olas föräldrars katt. Bästa♥
 
 
 
 
På färjan påväg till Danmark.
 
 Mot Skagen
 Huset vi bodde i. Alla hus i Skagen var i stort sett "gula".
 
Tyckte grannhuset var lite coolt.
 
Hamnen
 
En bunker, som inte var det mest intressanta på resan enligt mig.
 
"Hjärtat visst är det spännande!"
 
Juste vi var på Oceanarium i Hirtshals också.
 
Sen tillbaks i Göteborg blev det såklart Liseberg!
 Och självklart tog jag en korg och shoppade loss på Sephora. Var på Kat von D humör så blev mest hennes smink.
 
 

RSS 2.0