Watch me while I do my thing

 
Omöjligt att inte dansa till denna låt♥

Bilder från helgen

Vi impulsfor och åt middag i stan då det var så fint väder. Ville på Pichos men där var det fullt såklart, det är ju nyöppnat. Blev tillsist Plectrum, där hade jag aldrig ätit innan heller men det var lite av en besvikelse. Men vi fick sol och mat så helt ok, men inte värt 600kr(totalt).
Jens och Evve bjöd på fika i lördags.
Mums!!
Förresten så har jag och Ola nu varit tillsammans i tio månader!

16 juni

Nu har David tagit sitt pick pack och flyttat ut. Lite trist faktiskt. Men nu får jag och Ola känna på att vara sambos "på riktigt" så det blir spännande.
Vi har precis bytt sovrum nu till det som David hade. Det är större och har klädkammare. Vårat gamla sovrum står nu helt tomt, och det ska bli "mitt" rum. Jag ska bland annat ställa ett stort sminkbord där. Måste bara komma på hur jag ska ha det.
 
Nu den 23:e ska jag och Ola bila ner till Göteborg och hälsa på hans familj och vänner igen, vi blir borta tio dagar totalt. Om jag får bestämma så ska vi fira midsommar med hans vänner och gå på Lisseberg en dag. Vi ska även till Skagen några dagar bara jag och Ola. Vi ska låna ett hus där och bara må. Men vi ska också förbi Tyskland och köpa alkoholhaltiga drycker.
 
Älskar denna människa även fast han inte gillar att bli fotad♥
 

Moraitika, Greece 2016

 
Entrén/framsidan till hotellet vi bodde på.
Hotellets baksida
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och morsan åt på olika restauranger varje kväll tills vi hittade Bacchus Taverna. Blev tre middagar där. Musslorna därifrån...♥
 

RSS 2.0