10 mars

Idag fick jag äntligen vårkänslor! Flera plusgrader och sol, men tyvär jobbade jag men fick iaf ta en kopp kaffe i solen. 
Blir tretton timmars jobbpass imorgon men sen har jag helg! Jag ska dock upp vid fem på lördagsmorgonen för att hinna med tåget till Luleå som går klockan sju. Ska nämligen besöka Emma.A för första gången sen hon flyttade dit. Så blir kul att se hur hon har det. Men roligast blir att gå ut i Luleå å dansa med henne, plus att uteställena där har öppet till tre på natten så man kan förfesta en timme längre! Förstår inte varför Umeå inte har så, känns som vi är den enda staden som stänger klockan två. Låter kanske övertaggad just nu men jobbade hela förra helgen och har haft en sjukt dryg vecka.
 
(bild tagen i oktober) Håret har växt en aning nu.. Kom ihåg min besvikelse att jag inte kunde ha inbakad fläta längre, men det kan jag nu! Nu ligger det ner på axlarna till och med..Men jag kommer nog gå tillbaka till så kort efter sommaren..Gillar looken och håret ser så tjockt ut.
 

Cake by the ocean

 

Senaste tiden i bilder

Firade Alla hjärtans dag kvällen innan, så jag blev helt överraskad av detta. Han hade hämtat mig från jobbet då jag slutade 21.30, så trodde inte det skulle hända nå mer den dagen.. (klockan vid tvn,hade stannat.)
 
 Festat med två brudar från Holmsund ;) Jag och Emma gjorde Rosa pantern på förfesten. Sjukt gött!
 
Här skulle vi precis besöka Ikea här i Umeå. Vi ska köpa ny säng i veckan så vi var å spanade lite på det.
 
Köpte dessa plastgrejer på Ikea.
 Ni vill inte veta hur det såg ut på dessa hyllor innan..
 
 

RSS 2.0