31 juli

Idag har jag suttit ute på balkongen, läst en bok och haft det gött. Jag har även hunnit cykla till stan och gått en sväng med Marcus. 
Tänkte dra på stranden idag men vädret har såklart varit väldigt ostadigt så ides inte.. Alltså snart får jag dra dit även fast det är molnigt, aldrig stekt på beachen i år!..

30 juli

Ikväll ska jag till Emelie för en välbehövd lugn filmkväll.

You only live once

Här är lite bilder från dom senaste dagarna..

24 juli

Just nu håller jag på att städa hela lägenheten.. Drygt. Men har bjudit in lite kompisar på grillfest imorgon så måste väl ha lite snyggt. Antar att det blir städning efteråt också men det får man ta. Hoppas att vädret är med oss så att det blir en toppenkväll !
Bild från Göteborg

Instagram

Just nu har jag inte tid att blogga lika mycket som annars tyvär. Men ni får gärna följa mig på Instagram vilket jag just skaffat..Där uppdaterar jag ganska ofta. Sök bara på mitt namn som står i headern :)

Åt Lunch på trädgårdsföreningen i Göteborg. Helt underbart! Fullt med fina växter, fontäner m.m.

 


Liseberg med Emma

Igår var jag på Liseberg med Emma. Vi hade sjukt kul!! 
På kvällen for Emma därifrån men då kom Emelie dit. Då gick vi spökhotellet... Satan va läskigt det var!! Men vilken upplevelse. Lätt värt dom där extra kronorna.


Premiären på tc

Då har man haft sin premiär på Tc. Det var både bättre och sämre än vad jag trodde. Var ju snyggingar överallt!;) Dock måste jag säga att killarna som raggade på en var något desperata. En riktig äcklig stekare kom fram till mig på dansgolvet och gick inte förrän.., eller jag gick rättare sagt..Sen kom han fram då jag var i baren, fattar man trögt eller seröst?. 
Såg en del bekanta och folket jag var där med var sköna så fick en grym kväll. Måste ju tillägga att mitt lag vann beer pongen hehe;))

Let's raise a cup cause I found someone to carry me home tonight

Snart ska jag börja fixa mig inför kvällen. Jag och Nyman äta middag hos hennes bror och med hans kompisar. Sen kommer det mer folk och de blir förfest men sen vet vi inte riktigt vart vi ska men vi siktar mot Tc med dom andra. Men ha en trevligt kväll allihop,! :D


Syskonen

Saknar dom små galningarna som brukar springa runt här hemma. Snodde en bild av morsan som hon för ett tag sedan tagit på dom, just nu i Varberg. 
Förresten bilderna från tjejkvällen är försenade, får se när dom kommer upp.

13 juli

Trevligt regn idag..Jag som måste gå och handla. Det är inget jag längtar till precis.. Men något jag längtar till är på söndag, då flyger jag till Göteborg! Känns ganska skönt att familjen är där, sjukt less på att va ensam hemma faktiskt. Dock så är Emelie och även Emma där så vi tre kommer såklart hänga tillsammans där. Ska bli grymt!
Senare idag kommer jag lägga upp bilder från tjejkvällen.
Gammal bild. Emma, Emilia, jag.

11 juli

Ikväll ska jag vara med Emilia och Emma! Vi tänkter göra lite goa drinkar och ha det trevligt. Sen kanske vi drar ut och kollar om Sommaren i city är nå. Blir nog super!
Någon gång 2011

I have suddenly forgotten how to swim...


9 juli

Nu är jag hemma igen efter en helg i Piteå. Bussresan hem var myycket slappare än dit.. För på bussen dit satte det sig en kille bredvid mig och sen blev jag "tvungen" att snacka med han i tre timmar..Okej han var trevlig men stötte lite väl mycket på mig. "Fryser du inte?", "Får jag be om din kvinnliga åsikt, ser jag bra ut i dom här glasögonen?" blablabla.. . 
Öppnade precis balkongdörren och direkt flyger det in en geting. Fast efter två dagar med en massa feta koflugor och myggor känns dom inte så jobbiga konstigt nog...
Lana del Rey //weheartit.com♥

Snyggt eller ej?

Spanat in Kissies så kallade klor.. Tycker att det är ganska snyggt faktiskt. Kanske blir klor nästa gång jag fixar naglarna? Va tycker ni?
//Kissies.se

6 juli

Vilket väder! Solen tar död på mig.. Redan trött och ska strax hoppa på bussen mot Piteå, sen fixa mig och sen utgång..Blir intressant haha. Nämen det ska bli skitkul :)

5 juli

Börjar bli lite långtråkigt att va ensam hemma nu så imorgon drar jag till Piteå. Ska hälsa på min kusin Johan som fyllt arton hyfsat nyligt. Ska bli kul att gå ut någon annanstans!
Idag borde jag fara ner på stan och fixa lite grejer. Ska slänga iväg ett sms till Emma och se om hon vill följa.


Bilder från grillningen hos mig

Bilder från Emmaulander.blogg.se

3 juli

Alldeles strax kommer Emma hit till mig och vi ska sätta igång grillen.. Får väl se hur det går haha. Så ikväll blir det en mini tjejkväll. Hoppas ni får en fortsatt bra dag för det kommer jag ha! :)


Welcome July!

Igår var jag hemma hos Nyman och vi skulle ha en lugn kväll, lite vin och tjejsnack..Men det kunde vi glömma. Hennes storebror och hans två kompisar kom också dit och sen blev det feest. Det var riktigt kul! Bastade och badade hela kvällen, blev första doppet för mig i år! Kanske tur att jag blev iknuffad annars hade det nog inte blivit igår precis haha.
Nu imorse var alla helt utslagna förutom jag som aldrig blir bakis, hyfsat skönt!;)
 

RSS 2.0