30 november

Hade en jätterolig kväll igår med Emma.A. Vi drack bubbel(bland annnat) och snackade skit, låter väl ganska trevligt om jag får säga det själv. Sen for vi ut på Lokal och jag hinner inte ens gå ner för trappen innan jag trampar snett..Med platta skor... Gjorde inte så ont just då, men senare på kvällen kände jag hur det pulserade. Nu på morgonen kollade jag på foten och ena fotleden hade en riktigt fin bula på sig. Tur min far är läkare så att jag snabbt fick bekräftat att det var en stukning. 
 
 
 
 
 
 
 
 

27 november

Idag har jag sprungit runt på stan hela dagen.. Börjar få lite koll på vad jag ska köpa för julklappar till familjen. Har även köpt en hårinpackning som förhoppningsvis ska ta bort det rosa i mitt hår, men lär ta ett tag..Att bleka bort färgen går tydligen inte eftersom det bara är en toning jag har. Då öppnar man bara hårfibrerna och gör så att färgen fastnar...bla,bla,bla. Minns inte exakt vad frisören jag frågade sa,hehe. Hinner väl vänja mig innan det är borta.
Aja, har även ätit middag idag på Mat&Prat med min fina Emma.A.♥
 
Hittade en riktigt snygg topp på Gina, köpte den inte. Det gjorde dock Emma.A!
 
 Köpte även en läppenna från Gloss. Färgen är verkligen knallrosa, syns inte via snapchat tyvär..
 

Wicked Wicked Wonderland

 

16 november

En händelserik helg har passerat. I fredags var jag på fest med gamla 9c. Var skumt att se alla(dom flesta iaf) samlade igen. Känns som miljarder år sedan och för tre liv sedan vi var en klass.
Har piercat mig idag! Var en tjej på facebook som skrev att hon höll på att utbilda sig till piercare(?) och behövde personer att öva på. Skrev till henne och det slutade med en gratis navelpiercing. Niice.
 
 
 
 

Myskväll med tjejerna

Igår drog jag ihop ett gäng kompisar och for till en hudvårdskonsult för Mary Kay. Vi fick testa olika hudvårdsprodukter som tex. ansiktsmask, peeling, foundation och mycket annat. Riktigt mysigt! Varit hos henne förut men då har vi bara provat smink. Som tack för att jag tog dit mina vänner(vilket inte var så svårt) fick jag 300:- i presentkort!! Köpte en foundation primer och en ögonskugga för det.
 
 

So blame it on the night

Denna lördag har jag gymmat med Emma.A och snackat om gårkvällens kaotiska utgång. Oj så mycket som hände. Men då blire många moments att snacka om dagen efter,haha.
Nu ikväll har jag gått en promenad, pluggat och sett ikapp avsnitt av BB och Paradise.
 
Gårkvällens outfit. 
 
 
 
 
 

6 november

Som ni såg hade jag en riktigt dålig dag igår.. Vaknade verkligen på fel sida. 
Gymmade med Emilia och Emma.A idag. Vi körde ett riktigt hårt benpass. Blir plågsamt att dansa imorgon,haha. Jag, Emma.A och några kompisar till henne ska nämligen ut på allstar imorgon.
Har redan sett mig på facebook från fotograferingen,haha. Bara små sneakpeaks. Inte själva bilderna..Ska bli så spännande att se dom!
 
the excited face
 

4 november

Denna tisdag har jag varit hårmodell. Blev klippt och färgad av Art by Wixners igår och idag var det fotografering hos Edel foto. Bilderna ska vara med i en stor tävling, tror den hette "Årets frisör". Dom skickar in en helkroppsbild och en närbild av varje modell. Hoppas bilderna blev bra!! Ska hålla utkik på Art by Wixners facebooksida, dom brukar lägga upp bilder på sina modeller. Men det blir inte förrän tävlingen är över i så fall.
 
Smink och sista fixet med håret innan fotograferingen.
 
Så här klippte dom mitt hår igår. Hade så till efter fotograferingen idag, sen fick jag en hel lugg. Tack å lov,haha.
 
 

2 november

Hoppas alla har haft en bra halloween!
I fredags gjorde jag och Emilia sushi för första gången. Det var inte det enklaste jag gjort,haha. Men efter några försök såg dom hyfsat bra ut.
Lördag var det "halloweenfest". Sen for vi ut på Lokal och dansade. Jag utklädd till en häxa tror jag,haha. Hade en svart långklänning(var ganska osmidigt ute på Lokal) och ett halsband med ett stort kors. Tänkte sminka mig riktigt ordentligt men skippade det då de ösregnade ute.. Emma.A körde Great Gatsby inspirerad outfit.
Imorgon ska jag bli klippt och få håret färgat hos Art by Wixners! Spännandeee!
 
 

RSS 2.0