That was love and it's an ache I still remember

31/5-2012 fotat av Emma.

30 maj

Hade tänkt bjuda över Emma för att se någon film och fika men hon var tyvär upptagen. Synd! Men då mer till moi hihi.
Här är en bild på mina naglar också. Tog en snabb med mobilen nyss. Inga värstingnaglar eftersom mina natuliga naglar är så korta, men dom blir längre då naglarna under växer. Sen måste jag börja olja in nagelbanden för är så himla torr!



29 maj

Idag har jag fått naglarna fixade. Blev fransk manikyr med några guldiga stenar. Kan väl säga att jag behövde den där manikyren! Var ganska äckligt hur hon liksom krafsade bort en massa död hud med en spatel och det bara spruta blod.. Usch haha inte så glamouröst precis. Blev i alla fall jättebra i slutändan! Bra bild får jag fixa snart.
 


Being myself is something I do well



We♥Drake


//weheartit.com


Why don't you move your body to my body, before we disappear



Sometimes we need a little magic

Imorgon innan skolan ska jag få mina naglar fixade på nailzone! Fick presentkort där när jag fyllde år,ingår förlängning och lackning men ska lägga till lite pengar så jag får blingbling också. Kommer sikta på rosa och glitter/diamanter. Kommer då ha snygga naglar i 4-6 veckor! Men om en nagel skulle råka gå sönder så kostar det en väldigt liten summa så fixar dom till de. Spännande!

//weheartit.com

26 maj

Är i Piteå just nu hos mina kusiner. Imorgon ska vi fira min kusin Emelie som nu är färdigexaminerad fastighetsmäklare!
Synd jag missar yran bara.. Menmen hur många gånger tar någon examen liksom?
Höll dock på att avlida på bussen hit idag, var nått så grymt varmt! Men ska inte klaga på värmen, love it!

21 maj

Vilket låång dag jag haft..
Efter skolan for jag och Olivia ner på stan och kollade runt lite. Köpte en ögonbrynspenna för blonda, eftersom jag är vääldigt blond nu!:) Sen for hon hem och jag mötte upp Emma på stan och sen gick vi lite grann. Sen cyklade vi hem.
När jag kommer hem är ingen hemma och jag har ingen nyckel. Jag ringer morsan som säger att hon är på akuten och har gipsat foten och vet inte när dom kommer hem. Då går jag över till våra kära grannar som bor i huset bredvid och är där tills dom kommer hem. Var inte hemma förrän vid sju för första gången på dagen och då gick jag och lade mig någon timma. Sjukt trött..


Fikade på Station med Emma.


Pärlblont

Ska snart ta en prommis till Maxi med min kära vän Emma. Ska väl berätta om i fredags och så. Men varför vi ska till Maxi är för att jag ska köpa blondering. Googlade på bästa blonderingarna och hamnade på en artikel ur VR om hur man fick olika kändisars blonda svall. Den färgen som passade mig bäst på beskrivningen och vad jag ville ha var Gwyneth Paltrows pärlblonda hår. Tycker det är riktigt snyggt! Så blir två paket av denna pga mitt långa hår. Spännande!


//LÄNK .


I`m so right in the stroblight



19 maj

Idag har jag inte orkat göra någonting. Känner mig ganska omtumlad. Sen grymt ont i ena foten den är typ blå, vet inte varför men..
Har bakat chockladbollar till min lillebrors första fotbollsmatch imorgon. Den måste jag ju nästan se på. Var också kring sex år när jag hade min första match. Man älskade ju fikat efteråt haha.


//weheartit.com


Back in the game, who knew I would



Första utgången.

Då har man varit ute första gången!
Själva Five var sämre än jag hade trott men hela upplevelsen var bättre än jag förväntat mig. Vi dansade mestadels och pratade med folk. Synd bara att gruppen som skulle uppträda sjöng så sent. Då orkade man ju knappt dansa. Sen gick min ring sönder på dansgolet, den fastande i en tjejs hår haha, stackarn. Kommer ihåg hennes min haha var liite kul..  Efteråt fick vi sällskap av två killar till mcdonalds och åt lite. Sen blev de bussen hem! :)
Skönt också att jag inte är bakis idag!


Utgång!!

Nu drar vi till Five! :D


18 maj

Har precis varit på stan med Mikaela. Köpte en orange topp på MQ och lösögonfransar. Ska använda toppen ikväll då hon och jag ska ut på Five. Känns ju roligare att ha på sig något nytt. Lösögonfransarna är också till ikväll.
Snart blir jag ensam hemma och hon kommer hit till mig. Jag har lovat att sminka henne så vi ska fixa oss tillsammans, dricka vin och dunka musik. Inte helt fel?!


En sneakpeak på toppen jag köpte idag. Ej fixat mig för kvällen.


Keep calm and ♥ Theo Hutchcraft



Varför inte pryda min blogg med något vackert?;)


16 maj

Sitter och surfar runt och kollar på kläder. Mycket roligare när man har lite kosing hehe. Vill köpa en ny snygg topp till fredag då jag och en kompis ska ut. Kom på mig själv med att kolla på stickade tröjor...Seriöst inte på dansgolvet haha.! Men det är ju så snyggt.. Måste även tänka på att det börjar bli varmare ute. 
Kom på nu att jag fick presentkort på MQ också! ohyeah. Ska kolla in deras hemsida nu.
Hoppas alla får en bra långhelg!


15 maj

Denna kväll har jag skrivit klart mitt CV och personligt brev. Tänker söka lite extrajobb. Skadar ju aldrig att söka? Grymt svårt det är att skriva om sig själv(säger hon som har blogg). Men just vad man är bra på och så haha. Blev riktigt snyggt och bra faktiskt. Sen har jag glott på hockeyn som vi vann såklart mot Lettland.
Alltså här kommer en bekännelse.. Tycker att Justin Biebers låt Boyfriend är riktigt bra. Klarar dock inte av att se musikvideon för tycker han är så otroligt lik min lillebror som är sex år yngre än mig, så de går INTE.



Funderar starkt på att tattuera in en evighetssymbol, har en egen verson i huvudet som jag inte avslöjar.


Nail inspo


//weheartit.com


13 maj

Vilken dag! Och den är inte slut än. Många som inte varit här och fikat än. Kommer va helt slut.. Men den lutar mot att bli helt underbar !:)
Har fått, Iphone(tidig present), tandblekning, nagelförlängning på Nailzone, körkortspengar, mer pengar, shortsen jag visat från Jofama, presentkort på Iksu spa, örhängen, tegrejor, läppstift och nagellack.
Vad tycker ni om läppstiftet jag fick idag av min lillebror 6år? Han har valt det helt själv haha. Tycker de va ganska fränt,plommonfärgat. Har på mig det idag.



Grattis till mig, 18 år idag!

Idag kommer massa gäster och fikar och firar mig. Men nu på förmiddagen ska jag och fika med min far och syskon. Blir utgång på fredag!


jag som liten fetknopp - 94.


12 maj

Nu är min kusin Emelie och min moster på besök! Emelie och jag har varit på stan idag och spanat runt. Nu är vi hemma hos mig och väntar på att maten ska bli klar. Har precis öppnat presenten från dom. Ett par skinnshorts från Jofama by Kenza! Inte dåligt!


Starships were meant to fly. Hands up and touch the sky



Everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day♥

Har haft en underbar kväll! Vi har spelat Galenpanna och svurit till hockeymatchen. Sen fick jag grymma presenter också. En fika på Cafe Göteborg någon dag framöver och nagelförlängning fransk manikyr på Nailzone. Perfekt då mina naglar nyss gått av på mitten typ...:)


11 maj

Snart kommer tjejorna hit på middag. Vi ska väl spela spel och se på hockey hade jag tänkt. Men måste fixa det sista nu. Ha en bra kväll !:)


Cheesecake

Då har man gjort sin första cheesecake. Man skulle haft några fler armar faktiskt, inte så lätt som man tror. Men här har ni resultatet.(bilderna i de undre inlägget är inte riktigt på min nivå precis haha..) Ska ta bättre bilder imorn när vi käkar den och öser på mer hallon!♥



10 maj

Ikväll ska jag städa och baka cheesecake till helgen. Tur den ska vara i frysen i ett dygn annars hade jag nog smakat lite för mycket i förväg. Har aldrig gillat tårta så blir detta blir vad jag kommer bjuda mina brudar på bland annat. Cheesecake är ju gudooomligt! Ska göra med extra mycket digestivekex och hallon, gaaah♥


I've loved and I've lost



8 maj

Sitter och planerar helgen. Blir till att äta mycke gott och vara med släkt och vänner. Känns riktigt bra att fylla år faktiskt! Solen skiner och känner lukten av grillad kyckling, nu är det vår!   


If you never try, you'll never know

Underbar dag det har varit! Efter skolan gick jag och en kompis på stan tills det var tid för laserdome. Har gått sjukt mycke idag, hade ont i benen innan vi skulle börja köra..Fast hade ju kunnat haft platta skor så får skylla mig själv. Sen vilken vårvärme!
Appropå låten här nedanför så bad en kille mig om mitt nummer idag haha. Händer inte så ofta, kul att folk vågar.



//weheartit.com♥


7 maj

Då ska man iväg mot skolan. Taggar laserdome efter!:D


Here's my number, so call me maybe?



6 maj

Preics varit ute och sprungit en sväng. Sjukt att det hann vara soligt, molnigt, hagel och regn under tiden jag var ute. Aprilväder i Maj vill vi ju inte ha..
Laserdome som vi skulle på idag blev flyttat till imorgon. Så ikväll blir det bara att se på Big Brother och dricka mitt underbara te som jag köpte igår(tog mig till affären,utan godis OCH te kan jag inte va..).
Detta var nog min sista "vanliga helg.."! yeyy. :D


//weheartit.com♥


5 maj

Åhh är så grymt äckligt väder.. Jag som vill ha godiis men då blire prommis till maxi. Är nämligen ensam hemma. Kommer jag ju knappast göra i detta väder kan jag säga. Om de blir något uppehåll får jag väl kuta till macken som är lite närmare.. Aja, I-landsproblem. 
Ikväll blir det som sagt inget speciellt. Men imorgon blir det laserdome med lite skönt folk. 



Just somebody that I used to know



We♥it



New Girl

Måste tipsa om serien New Girl som går just nu på tv. Jag har sett hela första säsongen två gånger redan. Den är helt underbar! Schmidt är ju bäst ;D Ni kan se fjärde avsnittet nu om tio minuter på fyran.


Hey I heard you like the wild ones



3 maj

Idag blir det tacozz till middag! Grymt länge sedan sist. Grillen har stått i centrum senaste tiden.Ska bli galet gött. Vi har fått besök ifrån Göteborg av en vän till familjen som nu fått en liten bebis. Såå söt sak :D 
Tänk att nästa helg fyller jag 18.. galet.  


//weheartit.com♥


Bilder fotade av Emma del 2

'


Valborg

Igår var jag som sagt med Emelie. Vi var på campus ett tag och sen drog vi hem till hennes lilla etta på teg och såg på skräckfilm. Fick låna hennes bäddsoffa snäll som hon är och sen snackade vi hela natten. Kunde ju varit sämre!




Grattis Hanna 14 år idag!


Ett tag sen.. Syskonskaran på pappas sida. Hanna, jag, Albin.


RSS 2.0