31 mars

Idag har jag varit på stan med morsan. Vi kikade runt lite i affärer och tog en fika. Provade en sommarklännig på Indiska men dom har så stora storlekar så xs hade inte ens passat på mig, synd. Sen frågade folk mig om hjälp två gånger i två olika affärer, haha. Kanske var lite business style idag.


Something 'bout lonely nights and my lipstick on your face



30 mars

Då var det fredag. Slutade ganska tidigt men hade glömt nycklarna.. Men som tur har man Emma som bjuder hem en på fika och lite skvaller. Inte helt fel att ha en kompis femtio meter från sitt hem då man har låst sig ute;D


idag


29 mars

Idag är det fyrtiofem dagar kvar tills jag blir arton!! Sjukt skumt. Även skumt att folk man haft i sin omgivning hela livet börjar fylla arton och man ser dom på bilder från tex.Corona. Liksom hallå du får inte va där? Men folk blir tydligen äldre hehe.


Moschino

En dag ska jag bannemej ha ett sådant skärp♥



//weheartit.com


We were born to die






//weheartit.com♥


27 mars

Fick en kommentar på inlägget med gif bilderna. Svaret till dig Mikaela är att den andra bilden uppifrån är ifrån musikvideon "Blue jeans" med Lana del Ray.







26 mars

Snart kommer en gammal vän hit och ser på film med mig. Har gjort en kladdkaka som jag ska bjuda på. Blir nog en bra kväll.


någon dag sedan


She ran away in her sleep and dreamed of paradise.





//weheartit.com


Skorna

Fick en kommentar om att jag skulle visa bilder på skorna jag köpte för ett tag sen. Så här är dom.
Trubbiga under så man inte halkar,vilket kan va bra.. Sen är det åtta centimeters klack fast ändå väldigt sköna.


Nöjd myra!


fuck it, i'm young.



//weheartit.com


25 mars


My eyes are too fuckin dry now isn't that ironic?


Har gått och kärat ner mig i den här låten.. Bästa låten som finns just nu♥
Man kan väl säga att Melodifestivalen har blivit lite bättre..


Once I believed in fairytales



24 mars

Idag har jag inte rört mig en meter. Slappat nått så grymt. Ides inte fara på stan då jag kom på att jag hade slut linser.. Kul att gå runt där blind liksom.
Har roat mig med att prova olika sminkningar. Jag blir så grymt inspirerad av makeup tutorials på youtube. Dock så är dom väldigt mycket bättre än mig haha.


Kanske visar kamerabild sen, hatar att jag har sämt kamera och sämst cam...


23 mars

Ikväll har vi gäster och vi ska äta grillat! Saknar bara den där stora godispåsen.. Får väl fixa det sen.
Idag har jag även städat min garderob. Blev två fulla kassar med kläder som jag inte använder längre. Skönt att få bort de! Får väl höra om syrran vill ha nått.


jag och Roxy, Emelies familjs hund men dom är i Thailand.


22 mars

Har varit en underbar dag idag! Kändes grymt härligt att kunna ha på sig vårjacka och solbrillor idag. Invigde även mina skor i skolan. Väldigt nöjd över dom:)
Idag kom min Iphone! Vågar knappt ta i den när jag inte har något skal dock. Får inskaffa det snabbt.


idag


Let's just run away

Då har man varit ute och sprungit igen. Kan säga att det märks, ledvärk och skavsår på vardera häl. Är inte förvånad haha.
Köpte ett par skor idag förresten. Väldigt stilrena och fina. Dock en sådan modell som varenda tjej har just nu menmen.. Ska fortsätta titta efter creepers för sådana vill jag också ha!


sista bilden: jag


21 mars

Efter middagen ska jag fara och köpa skor. Är faktiskt tvingad hehe. Är lite för förälskad i mina boots som är nåågot trasiga inuti..Sen kanske det blir en joggingtur idag igen.



20 mars

Ikväll har jag varit ute och rört på benen. Tog en ganska lång joggingtur. Skönt var det! Sen blev det ett varmt bad och nu sitter jag här vid datan. Nu blir det lite chill till Lana del Rey.



You just need to remember...

Ny video till "Blue Jeans"!



This could really be a good life, a good, good life



Filmtips. Drive.

Måste tipsa om filmen Drive. Min farsa visade den för mig i fredags. Väldigt bra, men musiken i filmen är nog bäst ändå. Dom tre senaste låtarna jag lagt upp på min blogg är från filmen. Verkar som en fartfylld film på trailern men den är mest fin. Huvudpersonen är underbar tycker jag. Han är sådär mystisk, tyst och smart. Dom säger inte så mycket i filmen, men nästan då man kan känna sig in i den mer.
Aja ett tips helt klart!




Gonna show you where it's dark, but has no fear

Då var jag hemma igen. Vilket slask det var..
På stan letade jag efter ett par vårskor. Hittade ett par coola som jag funderar på. Ni vet sådana med platå fast utan klack, tror dom kallas creepers..Fanns både i leopardmönster och svart. Men blir nog svart isf.
Hittade även en snygg skinnjacka som jag ville ha. Så skulle lägga undan den tills imorgon. Men det fick jag tydligen inte..diss. Så tänker inte gå in och kolla om den är kvar imorgon utan beställer den från internet,mohaha.

//weheartit.com


19 mars

Vilket väder!.... Fy. Ändå bra dag att ha bad hairday på! Då tror alla att det är vädret som gjort det så fult, fast nu vet ju iofs ni men;D
Sitter och dricker morgonkaffet. Känner att det behövs idag om man ska orka sig ut.
Hoppas ni får en bra dag!


18 mars

Då har man en vit Iphone 4 på väg hem till sig. Har den i handen om tre dagar, känns otroligt gött! Ingick spotify premium i ett år också. Blir nog lättare att ta sig ut och springa sen också då man kan lyssna på musik. Känns som jag levt på stenåldern med min gamla samsung.
Imorgon har jag utvecklingssamtal på skolan. Efter det drar jag och morsan på stan. Ska bli trevligt :)


En väldigt brun Myra för två somrar sedan i Grekland. Vill ha sommar och värme nuu!


You keep me under your spell



A real hero

Idag har jag strosat lite på stan med farsan. Vi tog en fika och kollade lite i affärer. Sedan hämtade vi upp syrran som varit och klättrat. Funderar på att börja klättra jag med. Ska kolla upp det där.
Idag fyller min morsa år! Blir god mat och middagsgäster ikväll.





There's something inside you, It's hard to explain



15 mars

Har precis vart på bio med pappa. Vi såg filmen Cronichle och den var väldigt bra! Innan bion var vi och fikade och innan det var vi och åt Sushi. Skönt att prata av sig också. Vi skulle nog kunna snacka hur länge som helst.. Aja allt som allt en grym kväll :)



igår


Khadidje

Khadidje / Gina är ju underbar! Fattar inte hur hon kan bli så "ful" haha. Lite skillnad på Gina när hon ledde Melodifestivalen och här i klippen.. Galet kul iaf!;D


14 mars

Idag har jag namnsdag yey! Nej, inte på mitt förnamn såklart.. Men heter Matilda i mellannamn. Morsan sa att vi skulle "fira" mig ikväll haha.
Imorgon ska jag ut och äta med min farsa och sen bio. Inte dåligt!



13 mars(två månader kvaaar!)

Jag är så grymt förkyld! Min röst är jätte mörk haha. Brukar inte va förkyld så ofta men när det väl slår till är det ordentligt.. Usch hoppas de försvinner snart. Vill inte vara förkyld när det börjar bli varmare ute..Vill ut och springa!


idag


I told you that no matter what you did I'd be by your side



Melodifestivalen

Loreen med Euphoria vann Melodifestivalen som dom flesta vet. Vilket jag tycker va helt rätt! Hejade även på Dead by April med Mystery men gick ju lite sämre för dom tyvär.



There's a fire starting in my heart


idag


Take a fast car and keep on driving


We'll be friends forever because you already know too much.


8 mars

Då har man varit och kört skoter. Himla kul det var. Sen såg vi en ren som vi stannade och kollade på, men när jag hälsade sprang den iväg för sitt liv..;D



En bild från en plåtning i -37 grader...Emelie som fotade fick en köldskada denna dag när vi fotade..Hennes finger blev svart sen tappade hon massa hud..aj


7 mars

Sitter hemma hos min moster och kusinen i Kälen, det är nära Piteå om man inte vet vars det är.
Imorgon ska jag och Johan ta skotern och åka hela dagen vad jag förstått. Han ska tydligen köra så jag flyger av, känns ju safe.. Men ni lär väl se, om jag inte bloggar nå mer på ett tag vet ni varför haha.




ej idag

 


6 mars

Jag och mina tjejer hade det riktigt kul igårkväll! Vi bastade, åt marängsviss och såg film. Vi såg filmen "Hanna" och den var väl spännande men hade högre förväntningar.
Idag har jag haft ett möte och sen bara slappat. Inget speciellt alltså.



Filmen vi såg. Ganska bra.


Summer

Har svårt att tänka mig att om ungefär två månader blir jag arton. Grymt ju! Sedan en liten tid efter det så är det sommar också, om jag bara kunde få in i min skalle hur kul det kommer bli!
Till sommar ska jag mest troligt utomlands och till Göteborg vad jag vet. Längtar!
Nä nu ska jag väl ta bort sminket och gå över till Emma för en bastukväll !


5 mars

Snart tar jag och Emma bussen ner på stan. Där tänkte jag bjuda henne på lunch. Ska bli mycke trevligt.
Hittade en jättemumsig parfym på badrumsskåpet som jag inte sett på ett tag. Den använder jag idag. Nu ska jag börja ta på mig skorna, bloggar senare :) 


Can't reach to your heart

Imorgon ska jag på stan med Emma. Sen blir det bastu hos henne och då hakar även Emilia på vilket ska bli riktigt kul. Har väntat länge på den där bastukvällen;D



morsan dissade min frisyr ganska direkt: "De ser ut som du är från Tyskland och heter Greta" :(


Tell me why ain't nothin' but a mistake

Alltså åh kolla vilken video jag hittade! Kommer ihåg att jag och en barndomskompis brukade dansa till den här låten och jag var något förälskad i han den blonda med mittbenan haha.



Bohemian milkmaid braids

Provade att göra denna frisyr idag. Har sett den många gånger på folk men aldrig gjort den själv. Superlätt att göra. Jag har ganska tunnt hår men tycker ändå att jag fick till de hyfsat. Funkar med vanliga hårsnoddar om man inte har små genomskynliga, göm dom bara som videon visar. Tog som sagt hjälp av videon nedanför.


2 mars

Då var det fredag och lov! Ska bli skönt att fara iväg från Umeå några dagar på onsdag. Men innan det, nu på måndag ska jag försöka samla tjejerna hos Emma och basta och ha de gött. Får väl se vad dom säger om det :)


Ironic


//weheartit.com


Jag blir aldrig samma från och med du


idag. måste putsa spegeln..


RSS 2.0