29 juni

Idag har jag dragit runt på stan med Emma för att hitta ett par bekväma sommarskor. Hittade tyvär inte sådana som jag tänkt mig så blev inga idag.
Ber till vädergudarna att det inte ska regna imorgon! Ser dock mörkt ut... Jag ska nämligen vara med Nyman hemma hos henne imorgon. Vi ska göra trerätters, dricka vin, basta och bada. Blir ju lite roligare om det inte regnar.

 

27 juni

Idag fick jag ett gratis läppglans i brevlådan! Hade helt glömt att jag gillat Idun Minerals på facebook och att man då skulle få en gratis produkt, var väl lite skeptisk. Det satt inte fel iaf.
Ikväll ska jag ut och äta med pappsen! Länge sen jag träffade han nu så det ska bli trevligt.
 

We will never look back at the faded silhouette

 ♥

Min midsommar, bildbomb

Jag firade sommar med min kusin och hennes kompisar i Arnemark som ligger vid Piteå. Hade en grym midsommar måste jag säga! Trodde jag hade mött galna människor men nej...;D Inga söta bilder med midsommarkransar här inte haha. Finns förresten en film också på facebook, lägger upp den här också om dom lägger ut den på youtube.


Bilder snodda av min kusin Emelie, likeadream.se
 
 
 
 

Oleary's med Emilia

Igårkväll sådär vid halv elva fick jag för mig att jag ville ut och ta ett glas. Så jag drog till Emilia där korkade vi upp en champagne och sen fortsatte vi mot Oleary's. Var inte mycket folk där precis men vi fick såklart lite sällskap efter ett tag;) En toppenkväll blev det verkligen!
Varför lägger sig bilderna så fult?;/ Gillar inte nya blogg.se....
 
 

Parfymen ser ut att lukta gott....

"Alexander Skarsgård, är ansiktet utåt för Calvin Kleins nya herrdoft ”Encounter”." //Aftonbladet.se

18 juni

Idag har jag hjälpt Emma att vara hundvakt. Hon kände att hon behövde två armar till då hon hade två hundar. Lite jobbigt dock att det var jakthundar då dom tvärstannade eller speedade på varje gång dom såg en enda liten fågel..Men trevligt var det!
Efter det har jag solat/sovit ute på balkongen. Måste passa på nu då det kommer bli skitväder framöver. Såklart blir det mat från grillen ikväll, mums!

Emilias födelsedagsmiddag

Blev en lååång kväll igår. Födelsedagsfest, Five och efterfest. Hade en superkväll alltså.
Emilia bjöd på grillspett och hemmagjord tårta. Vi rullade nästan mot Five sen.
Sen viktigast av allt, Emilia hade en gryym kväll! :)

Min kärlek


16 juni

Ska bli riktigt kul ikväll! Emilia fyller år och bjuder på middag och sen ska vi dra ut på Five.
Jaja, snart ska jag till Strömpilen med Emma och köpa något fint till födelsedagsbarnet. 

14 juni

Idag har jag varit på stan med morsan. Vi gick och åt lunch på Costas och bara tog de lungt. Tog en sväng in på Indiska också där jag hittade en söt klänning som fick följa med hem. Sen har jag legat och solat på min balkong någon timma.
Nu taggar jag lördag då Emilia fyller 18! Då bjuder hon på middag och sen blir det utgång, najjss.
Dagens inköp

Grillning med klassen och utgång

Igårkväll var jag med min klass vid älven och hade de trevligt. Vi grillade, snackade och körde lite brännboll. Sen drog jag och några tjejer på studentskivan. Tack alla som var med för en awesome kväll/natt! Kommer dock sakna mitt nyinköpta nu trasiga läppstift.....


12 juni

Nu har min morsa kommit hem från Turkiet. Hon hade shoppat lite till mig! Tyvär så var kläderna för korta och för pösiga men fick en jättefin ring som passade perfa och även ett par röda Converse som satt bra.
Vad som händer ikväll är jag inte riktigt säker på än, återstår att se!

Can't do better


I wanna shut down the club with you

Igår var jag på stan med Emelie eller vi satt mest och åt jordubbar. Men det var trevligt och lite sol fick vi också.
Var tänkt att det skulle bli Five igårväll men folk spårade så det blev tyvär inget. Synd för jag var sjukt taggad! Men hade ändå väldigt kul :)

igår

Never regret what once made you smile

//weheartit.com♥

7 juni

Idag har jag slappat med Emma ute på min balkong. Bara synd att det inte var något pressarväder. Men vi fikade lite, drack te och snackade på ändå. Skulle kunna säga att jag har sommarlov nu faktiskt, inga lektioner kvar. Bara brännboll på måndag och avslutning på tisdag. Men som sagt vädret får ju ta och skärpa sig!!


5 juni

Idag är det bal för vissa och morsan är i Turkiet just nu med en kompis. Vad alla har de bra idag! Själv ska jag grilla med grannarna ikväll och de är ju inte så dåligt ändå måste jag säga. I förrgår grillade vi oxfilé och igårkväll tog jag den sista biten som kvällsmat mohaha. Kött ♥



Svaren på frågorna!

Trivs du i klassen? Svar: Ja det gör jag verkligen!

 

Visst är du en festprisse?;) Svar: Jajjemen såklart;)

 

vad är snyggast på en kille , mörkt elr ljust hår ?:D Svar: vet inte, det beror väl på.

 

Trivs du på östra? Svar: Väldigt bra. Känns lite öde bara..

 

Singel? Svar: Japp!

 

De tre snyggaste killarna? Svar: 1. Cam Gigandet. 2. Alexander Skarsgård. 3. Ryan Gosling

 

Gillar du alla i din klass? Svar: Ja, har ingen anledning att inte göra de.

 

Dejt?;) Svar: Fråga mig vetja;)

 

Gillar tröjan du har i headern, var kommer den ifrån? :) Svar: Tackar! HM faktiskt, riktigt billig. Skulle köpt en knallrosa också..

 

Hur kändes det då du gjorde slut med din kille? Svar: Han lämnade mig så rent åt helvette kan man väl säga.

 

Har du någon på G nu? Svar: Nej det har jag inte.

 

Vem är din snyggaste låtsaskusin? Svar: Hmm svåår.. Kanske hon den där Emelie..

 

Om du fick välja tre ord som beskrev dig vilka skulle de vara? Svar: Den här fick jag tänka efter på haha. Men trevlig, omtänksam och busig:)

 

Vilket är dit favvo ämne? Svar: Inget är så galet less på skolan.

 

Vad tycker du om för sport? Svar: Fotboll, hockey och innebandy.

 

Dröm kropp? Svar: Luddig fråga. Men jag gillar min kropp. Inget jag kommer på sådär som jag skulle vilja ändra för att få en ”drömkropp”.

 

Vem sov senast i din säng, förutom du? Svar: Nu blev de privat här.

 

Vad stod det i ditt senaste sms? Svar : ”Jaha men trevligt då:) planera något kul då så man får vara stoked;) Nja jag är väl mest bara trött nu x) pallar inte känna efter;)”

 

Hur vill du spendera din sommar? ;D Svar: Med mycket människor, festande, sol, bad, shopping m.m..

 

Finns det någon du tycker mest om? Svar: Är lite kär i Emma;)<3

 

Vilka är dina bästa vänner? Svar: Emma, Emilia och Emelie eftersom dom funnits i mitt liv längst:)

 

Hur raggar du? Svar: Brukar inte ragga så ofta men hur säger jag inte ;)

 

Händer det ofta att killar raggar på dig? Svar: Ja ganska ofta.

 

Vad tänder du på hos en kille? Svar: Haha gillar charm, bra självförtroende, snygg klädstil, fina ögon, stora händer, bra humor m.m.

 

Varför har du så mörka ögonbryn? Svar: Tycker det är snyggt med markerade bryn. Färgen jag har nu har jag blivit rekommenderad inne på Kicks till min nuvarande hårfärg och tycker den passar bra.

 

Vilka tjej/killbloggar läser du? Svar: Widerstedt, Kenzas, Kissie, Dennis.m, Angelicka Blick och kompisars.

 

Något du längtar till? Svar: Sommaren!, då jag kan börja sova på balkongen, Göteborg med Emma och Emelie, Marcus grill/bastufest och då Emilia fyller 18 den 16 juni!!:D

 

Det var en del frågor som jag inte ens godkännde. Svarade på frågorna eftersom i ett word-dokument så ni vet då de är någon fråga som skulle ändrats om jag svarat nu. Hoppas ni blev nöjda med svaren!


Frågestund!

Nu kör jag en frågestund! Passa på nu! Svarar när jag fått nog frågor.


4 juni

Efter skolan följde jag med Linnea till stan och va med henne där tills hon skulle hem. Sen kom Emma dit och då gick vi och fikade på Café Göteborg. Blev bjuden faktiskt, det var min 18-års present av henne plus ett par örhängen som jag fått tidigare. Sen stort plus att vädret var med oss!
Go glassen och Emmas ben haha.


3 juni

Idag har jag bara tagit de lugnt och sett på BB-finalen. Tycker väl att Hanna var en värdig vinnare men jag höll på Amandus. Förstår verkligen inte varför alla störde sig på honom? En självsäker, ärlig och snygg kille. Avundsjuka kanske? Aja, Hanna verkade behöva pengarna mest så.
Hade det bäst igår alltså! Tack till alla som bidrog på något sätt. Förfesten var mycket trevlig och sen var vi samma gäng ute på Five och avslutade på Donken. Hade seriöst ont i smilbanden när jag kom hem!
Imorgon blir det skola och sen fika på Café Göteborg med Emma.
31/5-2012 fotat av Emma

2 juni

Snart drar vi mot förfest på teg och sen vidare till Five!


1 juni

Då var det helg igen. Idag har jag slappat med Emma på stan, vi satt och solade lite på apbegret. Väldigt skumt väder idag tycker jag. Både regn och sol, fast man borde ju vara hyfsat van nu ändå...
Imorgon blir det utgång med Nyman !!:D
//weheartit.com♥

RSS 2.0