22 februari

Det är snart sportlov och då har jag planerat att fara till Piteå. Ska va ute i ingemansland hos min kusin Johan, lär väl bli lite skoter och så. Ska bli skoj! Men där blir jag bara några dagar, inte hela lovet. Så blir väl någon bastukväll med brudarna här hemma också!:)




Idag. Har färgat håret igen nu, men skillnad? nej. Det guldiga far inte bort ;( Silverschampoo kanske?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en smart ide med silvershampoo! Testa även att sova i det några timmar (kanske inte 10h), och så packar du in det i de nedre håret och inte där uppe där det är ljust om du skulle sova i det :-) ps, hoppas du kommer hit också :-)

2012-02-22 @ 22:59:44
Postat av: Emelie

Låter som en smart ide med silvershampoo! Testa även att sova i det några timmar (kanske inte 10h), och så packar du in det i de nedre håret och inte där uppe där det är ljust om du skulle sova i det :-) ps, hoppas du kommer hit också :-)

2012-02-22 @ 23:00:24
Postat av: Josefin

Jag har gjort en likande procedur som du, för drygt 5 år sedan. Innan hade jag varit knallröd ett bra tag och skulle gå till vitblond.



Längderna är ju dem du troligtvis har färgat flest gånger, så färgen sitter hår där nere sitter hårt och det kommer att ta tid innan det släpper.



Prova silverschampoo, (Men akta dig! Jag hade i silverschampoo i mitt ljusa hår i 45 minuter och mitt hår blev grå/blå/lila-aktigt.) Så var noga med att om du ska ha i det längre, se till att endast lägga den på längderna för att slippa att ditt ljusa hår blir grått eller blåaktigt.



Men framför allt.. Försök att hålla ut, låt det ta lite tid! Låt håret vila ett tag nu när du har blekt det så mycket. Var noga och använd bra hårvårdsprodukter, med inpackningar som bygger upp håret.



Sedan är det bara att fortsätta, slinga/färga tills du uppnått rätt färg... Passa även på att vara utomhus och låta håret solblekas lite, det är perfekt. (Alternativt solarium om du nu brukar spendera tid där)



Lycka till!!

2012-02-22 @ 23:26:10
URL: http://poopuu.blogg.se/
Postat av: Emelie B

Såg precis vad Josefin skrev och ja visst, det kan bli grått, men jag har även vänner som fått otroliga resulatat. Men som vi båda resonerar, ha det i en längre stund men under uppsikt och enbart i längderna som är röda och inte i hårbotten som är blond som du nu ska ha i det ett längre tag. Men du får väl testa dig fram, ta en halvtimma i taget för varje gång du provar det :)

2012-02-23 @ 09:25:09
URL: http://likeadream.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0