Min första after work

Igårkväll var jag på after work med jobbet. Typ nittioåtta procent av alla på NCC är män (vad jag sett).. Var enda tjejen men hade en sjukt rolig kväll ändå. Vi åt på Oleary's och sedan drog vi vidare till Lottas. Jobbet betalade allt så det var icke dåligt. Blev en hel del dricka. Hade inte behövt ta ett glas vin innan om jag hade vetat,haha...  Sedan kom Johan och hans bror dit och partajade med oss också. Han har ju ritat husen som NCC bygger just nu så han hade träffat några av dom innan. Men helt enkelt en riktigt bra kväll! Var längesen jag var så bakis som jag varit idag.
 Hade på mig en svart peplum top, svarta jeans och bruna skor.

Happiness is a state of mind, not a destination.

 

Helgen.

På fredagsmorgonen var jag, mamma och älsklingen och tittade på luciatåg i Ålidhemskyrkan
Efter jobbet på fredagen överraskade jag älsklingen med en flaska bubbel.
I lördags hade vi en liten julafton med brudarna och hade värsta julfikat!
Söndagen var nästan som alla andra söndagar med älsklingen. Derp vid datorn, endast iklädd underkläder, allmänt opigg, MEN höll oss ifrån pizzan *applåder*. Plus att vi gjorde ett ryck och besökte hans kusin en sväng.
Tänk att det snart är juuul!

Ett år sedan första dejten ♥

Idag är det cirka ett år sedan jag och Johan träffades för första gången. Vi vet inte exakt vilken dag det var men det var i alla fall i början av december.
Vi lärde känna varandra via en dejtingsida och det var han som skrev till mig först. Han har sagt att det kom upp en stor varningsruta då han skulle skriva till mig, som sa att han var utanför min önskade ålder på en partner. Ganska så tur att han skrev ändå! Han skrev ett jättelångt meddelande som direkt fångade min uppmärksamhet. Sedan inte långt därefter bytte vi nummer och någon vecka senare träffades vi.
 

 
 
 

You're all I want under my christmas tree

I förrgår bakade jag och Johan lussebullar. Kände att jag var tvungen att sätta igång lite julstämning hos honom. Har även ställt en adventsljusstake i hans fönster. Han är nog den mest obrydda om julpynt och sånt som jag känner..Inte helt okej.
Till helgen ska han och jag på julmarknaden på Gammlia. Det är ett måste för mig varje år. Det är då jag verkligen fattar att det börjar närma sig jul. Verkligen ett tips! Är både på lördag och söndag.
(Ljusstaken på bilden är mitt eget fönster)
 
 
 

Julklänningen beställd!

Beställt klänning till jul från Nelly.com. Hoppas bara den passar på min oproportionerliga kropp. Tur jag är ute i god tid!
 
 

RSS 2.0