When life gives you a lemon, ask for tequila and salt


Diamonds are a girl's best friend

Imorse var jag som sagt och fixade mina naglar. Blev riktigt nöjd måste jag säga! 
Idag har jag även fått hem en klocka som jag beställt. Den kommer jag att använda flitigt! Men måste först låta någon justera storleken på armbandet innan jag kan använda den.
 

 

28 januari

Idag har jag hunnit med mycket. Först en vanlig skoldag, sen har jag suttit och pluggat på stan med Linnea. Gjorde klart hela tre inlämningsuppgifter, det är bra för att vara jag! Efter det belönade jag mig själv med ett par nya skor. Men lyckades tyvär bryta en nagel också, buhu.. Blev panikbokning på dirren och fick som tur en tid imorgon då jag har sovmorgon! Ibland har jag tur i oturen alltså!

25 janurai

Äntligen börjar jag bli frisk..! Har haft feber och en hemsk förkylning hela veckan. Som ni förstår blir det ingen utgång i helgen för min del. Får ta igen det nästa helg. 
Ikväll blir det en lugn myskväll med en riktig snygging, en grym kväll kort sagt.

If you want to know were your heart is, look where your mind goes when it wanders


Myralb@instagram


17 januari

Fy så kallt det har varit idag... Jag hatar verkligen kyla nått så grymt och vintern har knappt börjat. Vill bara gå i ide.
Ikväll har jag bara legat framför tvn i en varm famn och haft det bra. Druckit en hel del te också. Sämre kan man ju ha det!!
Skönt med helg snart så man slipper gå ut, hehe.

16 januari

Lunchade på den hyfsat nya italienska restaurangen Vezzo idag. Dom hade otroligt god pizza måste jag säga! Verkligen värd den där hundralappen.
Ikväll blir det mys framför tvn med samma person som jag åt den goda lunchen med, tummen upp!

I-landsproblem.

Nu börjar det bli dags för mig att boka tid för att få naglarna fixade igen. Men denna gång har jag riktigt svårt för att bestämma vad jag vill ha för naglar... Just nu har jag i alla fall spetsiga naglar eller "stiletto nails" med röda v-formade tippar. Trivs jättebra i det men är samtidigt riktigt sugen på att denna gång ha en klassisk fransk manikyr bara. Men samtidigt tycker jag att det är så tråkigt/vanligt. Aja, ska kolla runt på bilder och få lite idéer.
 

Young.Wild.Free.Crazy.And Happy


And we all do it all cause it stole our hearts

 

What if...All your dreams came true

 

13 januari

Den här helgen gick otroligt fort.. Men känns väl så då man nyss haft lov.
I fredags var vi som sagt ute på Five och dansade. Var en riktigt grym kväll må jag säga, över förväntan!
Hela lördagen spenderades i mycket trevligt sällskap. Blev en sväng på stan då jag inhandlade en ny börs och senare gjorde vi tacogratäng till middag och våfflor med bär och Ben&Jerry's till efterrätt. Ätit för hela nästa vecka typ.
Här är några bilder från helgen.
 
 

11 januari

Då var jag hemma igen efter en skoldag och lite shopping. Nu ska jag börja fixa i ordning lite här hemma inför kvällens festligheter. Har nämligen styrt upp ett homeparty/erotikparty. Vad det innebär kan ni läsa om här-->LÄNK.
Trodde inte att vi skulle bli så många tjejer som vi blir, haha. Fast borde väl fattat att folk vil komma på ett erotikparty?!
Efter det blir det såklart utgång. Cheers to the freakin' weekend!!
 
 

10 januari

Det värsta med att gymma är lätt träningsvärken.. Men det får jag ta då jag gått och blivit klen,hehe. Blir nog inte mer träning förrän på söndag.
Ska strax gå iväg för lite kvällsmys med en riktigt fin person.. Vi var sugna på något onyttigt så blir en sväng förbi Ica också. Det ska va gött å leva!

7 januari

Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på stan med Emma. Men även för att få lite ordning på dygnet, på torsdag är det tillbaks till vardagsrutinerna. Har sovit till minst klockan ett dom flesta dagarna av detta lov, himla skönt måste jag säga. 
Ska även köpa årskort på Sensia24 imorgon! Har varit en riktig soffpotatis på senaste tiden så sen blir det skärpning!

Beställt balklänning

Nu har jag beställt hem den första balklänningen till studentbalen i vår. Hoppas att den passar bra,vilket den borde göra enligt måtten. Annars är det riktigt bra att jag är ute i god tid för det tar ungefär en månad att få hem en klänning.
Har beställt den i färgen "royal blue" och inte i den färgen som bilden visar. Hade siktat in mig på en röd klänning men denna kändes mer rätt i blått.

Walked into the room you know you made my eyes burn


1 januari

Då var det 2013! Har en känsla av att det kommer bli ett väldigt bra år! 
Jag firade nyår med nästan alla från klassen. Måste säga att det var riktigt kul!
Har tyvär inga bra bilder på folket. Eller dom blev lite oskarpa,hehe. Var en som tog kort faktiskt så kanske får sno någon bild av henne sen.
Måste säga att jello shotsen på bilden nedanför endast var ögongodis.....blä
 

RSS 2.0