26 november

Alltså min kära Ola... Igår hade jag dygnspass vilket jag hade berättat för honom. Men så dagen innan passet säger han att han råkat ta ledigt från sitt jobb i onödan för att bjuda ut mig på middag just denna dag. Lite klantigt kanske. Men som kompensation gick han upp tidigt innan jag skulle fara till jobbet och stekte pannkakor åt mig (han brukar annars sova som en stock kl.06.30). Dock råkar han sätta igång brandalarmet när han steker pannkakorna så att David vaknade å blängde på oss från sitt rum.. Blev lite kaotiskt på morgonen.
Men hjärtat mitt, det är tanken som räknas! ♥
 

24 november

Nu är snön och kylan här och jultiderna är runt hörnet. Har ett rullande jobbschema och jag är väldigt glad att jag inte jobbar julafton, det är fortfarande lite heligt för mig. Min pojkvän firar inte jul alls, vilket jag inte kan förstå alls. Jag har då lyckats förhandla till mig att vi ska ha en julgran (en riktig, mycket viktigt). Det var inte lätt och det kostade dyrt,haha. Innan sa han att jag och David fick pynta det tomma rummet vi har och sen sitta där om vi vill ha julstämning. Inte ok haha!!
 
 
 

19 november

Igår var det tre månader sedan min och Olas första dejt. Jag såg det dock inte som en dejt, mer som en spontan promenad med någon som jag ej träffat förut. Men det visade sig ganska fort att det skulle bli vi eftersom vi inte ville säga hejdå till varandra, och vi har alltid haft öppna kort (inget spelande osv.) Våran första dejt var 48 timmar lång. Sedan har jag bara varit hem korta stunder och hämtat grejer.. Känns som vi känt varandra mycket längre. SÅ, grattis till oss!♥
Nu på min lediga tid solar jag mycket solarium och tränar på Iksu plus, han bor ju bara max 100m ifrån båda ställena så.
Har även slängt min Iphone 5c i backen en gång för mycket så nu har jag Iphone 6s(rosé guld). Hehe.
Har eftersändning med posten hem till Ola så därför satte vi upp denna. David är en gammal vän till Ola som får stå ut med mig. Vi bor i en fyra.
 
 

Tell me honestly would you still love me the same?

 

I'm gonna hold ya, when no one would

Ja då var denna halloween helgen över. Tack å lov,haha. Nämen åh ser bilder på sociala medier på folk som spökat ut sig och festat loss, själv har jag bara jobbat som vanligt. Det känns lite trist. Jag och Julia tog dock ett glas vin på Hörnet efter jobbet igårkväll.
På tisdag har jag bokat tid hos frisören för att få mitt hår blonderat. Tredje gången gillt. Första gången jag bokade råkade jag boka exakt den tiden då det var personalmöte, fail. Andra gången satt jag i frisörstolen, redo att köra. Men då hade dom tydligen inte fått in veckans leverans, så min blonda färg som jag ville ha fanns ej..Så fick boka om..Det kan jag tycka att dom borde uppmärksammat tidigare. Men som sagt på tisdag får jag äntligen bort den fula färgen jag har just nu.
 
 
 

RSS 2.0