29 oktober. (bilder från 2012)

Igår fyllde älsklingen 28-år. Han såg ut att bli riktigt nöjd med min present och tror han fick en bra födelsedag! Så det blev toppen.

På torsdag är det halloweenfest med tjejerna! Förfest hos mig och sen utgång på Lokal. Vi var hos mig förra året också kom jag på!... Då hade vi sjukt kul så det blir nog awesome denna gång också! Här är några bilder från förra året,haha.

 
 
 
 

 
 
 
 

 


Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something


I wanna be forever young

Sommar 2012.

Sommar 2013. Hyfsat bättre..♥
 

17 oktober

Har precis varit på besök hos Emma och haft lite tjejsnack och fikat. Kände mig lite nere tidigare ikväll men nu känns det mycket bättre. Emma är viktig hon. 
Vill inte vara arbetslös längreee. Plus att det blir allt gråare ute. Allt i en salig blandning blir ganska tungt. Men att få dela med sig av allt och få höra någon annans problem också får en att tänka att det är ganska bra ändå..
Sjukt tur att jag har min Johan också ♥ 
 
 

What does the fox say?

Den här låten dominerar i min hjärna just nu...No comments.

Älskar dig ♥

 
 
 
 
 

4 oktober

Äntligen fredag! Ikväll blir det att ha myskväll med älsklingen. Mycket snack, vin och musik. Kanske även någon bra film. Saknar redan balkongkvällarna, buhu..
 
Fick höra idag av min far att han och hans bror reser till Nordkorea i mars! Känns lite sådär, men ändå häftigt! Där vill man inte bli fast precis.. Vet vem jag fått galenskaperna av i alla fall..
 
 
 

2 oktober

Perfekt väder idag alltså! Sol och cirka tio grader.. Om det ändå vore fredaaag...Tänk grillat och några glas rött... Aja, halvvägs dit iaf.
 
 

RSS 2.0