30 januari

Snart är det fredag igen. Tiden går så himla fort just nu...
Hittils trivs jag bra på Iksu, gymmat varje dag denna vecka och ikväll ska jag på body pump. När jag känner mig omotiverad tänker jag på alla pengarna jag bränt på det där guldkortet. Funkar rätt bra,haha. Skulle bara vilja ha lite nya snygga träningskläder också.
Fick mina naglar fixade igår. Dom är gjorda av en elev så dom är kanske inte dom finaste jag haft men för en billig peng var det lätt värt. 
Längtar till alla hjärtans dag, då ska jag och älsklingen ut och äta på Plaza igen!♥
 
 
 

Iksu

Igår köpte jag mig ett guldkort och imorgon ska jag få mina naglar fixade på Nail design shool. Helt okej alltså!
Körde ett konditionspass igår på crosstrainer och löpband. Längesedan jag blev riktigt utmattad och sådär grisröd i ansiktet,haha. Skönt, då man är klar..
 

Längtar!

Längtar såå tills jag får börja gymma igen. Blir nog i början av nästa vecka.
Fyndat denna glittriga sportbh på Gina Tricot, 50:-  Väldigt snygg, dom har då bra grejer där!
 

Guldkort på Iksu ♥

Nä, nu har jag bestämt mig. Ska investera i ett guldkort på Iksu när lönen kommer. Både morsan, Emma och Johan har det så nu är det seriöst dags...Taggar till tusen!
 
 

Promenerat i -13 grader..

 

Nyårslöftet

Mitt och Johans nyårslöfte är inget godis, chips eller andra godsaker förrän sommarsemestern. Första dagarna hade jag ångest bara för att jag visste att jag inte fick äta NÄR jag blev sugen,haha. Men det är enklare när man är två och man vill ju inte göra den andra besviken liksom för då kanske man tappar själv.
Har gått ner fyra kilo sedan i sommras och jag har inte ätit bra precis.. Det är lite skumt dock. Var beredd på att vågen skulle visa över sextio kilo, men nej femtiosex.. Har nog haft lite hjärnspöken då jag tyckt att jag blivit lite bredare.
Men som sagt jag behöver inte precis gå ner, det är mest för att gå plus minus noll. Är bara lite orolig då förbränningen blir sämre då man fyllt tjugo år. Men Johan vill hellre att jag lägger på mig lite, vill jag bara tillägga.. Men det viktigaste är ju att man mår bra med sin egen kropp.
 
 
 

12 januari

I fredags var jag och älsklingen och åt after work buffén på Plaza. Den rekommenderas starkt. Det var mest småplock som tex. räkor, musslor, ceasarsallad, ostar, bröd m.m. Så man blev sådär skönt mätt och inte sådär så man måste knäppa upp gylfen... Vi satt där i drygt tre timmar åt, drack vin och hade mycket deep talk. Sen fortsatte vi kvällen på Oleary's. En kväll som inte kommer glömmas bort.
Har förresten färgat mitt hår en gång till. Nu är det mer som jag tänkt mig. Var för ljust tidigare tyckte jag.
 
 
 
 

Julen 2013

Här kommer ett sent inlägg om min jul.
 Firade julen med älsklingens familj i Skellefteå och sen var vi även i Boden hos hans kusin i någon dag. Var väldigt mysigt samtidigt som det blev mycket partaj. En perfekt jul enligt mig. Älsklingen var tomte i år vilket var himla kul. Dräkten var typ gjord för två och masken var verkligen creepy,haha. Hoppas på en repris nästa år!
 
 

Heaven is a place on earth with you

 
 
 
 
 
 

Rödhårig

 
 

RSS 2.0