Iksu-appen

Skaffa Iksu-appen om ni inte redan har den, ni som gymmar där alltså!..
Den känner av när man går in och ut från gymmet, i exakta tider också. Förstår inte hur dom gör det. Självklart kan man även boka pass från mobilen . 
Tränat på väldigt bra den här första månaden på Iksu. Fredag försöker jag alltid ha som vilodag. Sedan blir det ganska ofta.. Ibland två gånger om dagen. Men jag kör ju olika muskelgrupper och bara konditionsträning ibland och sådär. 
 
 
(Prick = gymmat) Pricken syns dagen efter.

27 februari

Blev ett riktigt långt konditionspass idag. Cyklade 2,5 mil i sträck. Kände att jag kunde fortsätta men jag höll på att förvandlas till en blöt fläck. Sen tränade jag lite mage också. Sen vällde bara tröttheten över mig så var tvungen att köpa en proteinbar på vägen hem från Iksu. 
 

Yoga

Testade Yoga för första gången idag på Iksu och fick sällskap av Emma och Erika. Det var kort sagt balans och andningsövningar till lugn musik. Jag tror att antingen så tycker man att det är supertrist och alldeles för segt eller så gillar man det. Själv så har jag redan bokat in två pass till veckan!
Efter det gymmade jag och det blev biceps, triceps, mage och rumpa. Har min vilodag och tjockisdag imorgon så kan lika gärna passa på att ha träningsvärk lite överallt.
 

If this love only exists in my dreams, don't wake me up

Hade en fantastisk alla hjärtans dag igår! Fick bubbel och jordgubbar av älsklingen och jag blev riktigt överraskad faktiskt. Jag måste säga att jag brukar va den  romantiska av oss men inte den kvällen. Sen var vi ute och åt på Plaza som jag berättat. Sen köpte vi lite godis, for hem, drack vin och bara mös.
"Gamla" bilder. Haha att han orkar med mig!..♥
 

12 februari

Halvvägs till fredag nu. Ska bli så himla mysigt att äta middag på Plaza med älsklingen. Det är verkligen superbra atmosfär där, god mat och fin inredning. Men det som är pricken över i:et är att borden är långt isär så man kan sitta och prata i låg nivå med varandra och ändå höras.
Men idag är det onsdag och jag har precis kommit hem ifrån Iksu. Idag joggade jag två kilometer, cyklade en mil och tränade magmusklerna.
Nu ska strax mot jobbet för att städa baracker, blä.
 

11 februari

Snälla snö försvinn eller bestäm dig för att stanna.. Det är så grått, slaskigt och dimmigt ute just nu, usch.
Ikväll blir det bodypump med morsan. Det passet måste jag typ åla mig ifrån...Oh gosh.
Börjar få in ett flyt i träningen nu. Har nu gått tre veckor och två dagar sen jag började och gymmar 4-5 dagar i veckan. Aldrig någonsin tränat så mycket förut.. Har tagit en "före" bild så det ska bli kul att se hur min kropp förändras. Det jag har märkt hittils är att mina biceps börjat synas,haha. Sen även gått ner ett kilo i vikt. Känner mig redan mycket piggare också. Man tycker ju att jag borde bli tröttare, men nej.
 
Min sida på weheartit ---->KLICK
 
 
 
 
 
 

Oh gosh

Tränade benen igår på Iksu. Det känns just nu kan jag säga. Whyyy..
 
 
 

Invigningen av kulturhuvudstadsåret 2014

Jag och Johan var och såg invigningen igår. Hade högre förväntningar på den. Lite för mycket tal och sådär. Var eldshowen vi ville se,såklart. Den varade i drygt tio minuter och självklart i slutet av invigningen. Men vi hade knappast haft så bra platser om vi kommit senare. (Var där en timme innan). Här är några bilder som min Johan har tagit.
 

RSS 2.0