28 september

En bild jag tog efter jag träffat Emma.A på stan. Hon ska flytta norrut för en kille imorgon. Lite sorgligt tycker jag men hon blir inte såå långt bort ändå.
Tänk att vi träffades första gången för lite mer än ett år sedan, har sedan dess träffats flera gånger i veckan. Vi var vi riktiga single ladies och planerade seriöst på att skaffa lägenhet tillsammans, det var bara ekonomin som saknades en aning från bådas håll. Men lägenhetschans hade vi flera gånger. Men nu helt plötsligt har vi båda en karl och dom planerna är lagda på hyllan, sjukt hur livet vänder. Men jag klagar inte, har det ganska så bra!♥
 
Emma.A och jag, halloween förra året.
 

I'm going to mess this up. Oh, this is just my luck.

 

20 september

Hoppsan, nu var det ett bra tag sedan jag bloggade..
Vad som har händer just nu är att jag jobbar som aldrig förr och är med en helt fantastisk karl resten av tiden. På mitt jobb som personlig assistent jobbar jag dygnspass med "sovande" jour, det är dock inte så sovande men..Där är jag schemalagd vart fjärde dygn, men har blivit lite mer ändå. Det är ganska tur jag jobbar på restaurang på helgerna, så jag möter lite människor på dagarna.. Plus att min karl också jobbar på restaurang, så det är ingen som blir bitter över att man aldrig är ledig på helgerna.
 
random selfie
 
 
Nya naglar förresten! 
 
 
Lunch på Vezzo får ett tag sedan. Pastan var inte god ,hehe. Men sällskapet var bäst.
 

RSS 2.0